Musí být bazální teplota na začátku těhotenství vždy zvýšená?
Ahoj holky, chce zeptat, musí být na začátku těhotenství bazální teplota vždy zvýšená? Je to pravidlem?
Mám 5 dní zpoždění a teplotu v podpaží mám 35,8 a v pochvě 36,4. Bazální teplotu neměřím pravidelně, jen mě dneska napadlo zkusit změřit. Těhu test jsem dělala 3 dny, co MS meškala, ale byl negativní.
Řekla bych že 36,4 není těhotenská teplota. Já mívám hodně nízké teploty ale v obou těhu byly alespoň 36,7. Každopádně jedna teplota opravdu nic neřekne
Nevíš celý graf teplot ale obecně v těhotenství teplota 36,4 není, je nízká a značí teploty první fáze cyklu a období očekávané menstruace,já takové myvam a v těhotenství je bazalka přes 37
Neni pravda zebazalni musi byt v tehu nad 37..blbost..zalezi na kazde jake ma pocatecni teploty a hlavne merenim sem.tam se nic nezjisti.v zadnem.tehu jsem nemela zvysenou telesnou.8tehu..5deti

@obara123 pokud nevis jakou mas krivku bazalni teploty...tak ti jedno mereni nic nerekne. Jinak vzdy kdyz jsem byla tehotna..mela jsem zvysenou i telesnou teplotu cca kolem 37.1...u vsech 4 tehu.