Může alkohol ovlivnit těhotenský test?
Ahoj. Mam doma 3 letou dceru, a minuly měsíc jsem potratila, mimi odeslo s o 4 dny pozdější ms. Dnes jsem 3 dny do ms a udělala jsem si test, protože jsem si zítra na oslavě chtěla dat pivo/ víno. A ejhle ,duch. Co myslite ženy?🙂
nádhera..to je ale pěkný tlustý duch..gratuluji ..potichoučku
@mamaprincezny Dušík je krásný-oveř i jinou značkou,tyhle testy je dělají....
Držím palečky 🍀
@mamaprincezny a nemůže to být zbytek HCG po tom biochemku? Kamarádce po SP radili ať si nedělá testy, že ještě může být zbytkové HCG, zkusila bych jestli bude sílit 🙂 když jo, tak je to na dobré cestě
@mamaprincezny něco tam vidím ale je to hodně slaboučké, takže se nestresuj, pivo si klidně dej a uvidíš za pár dní 😉
Vidím. Držím palce. Ale udělej pro jistotu jinou značku
@kackabis To mě právě že taky už napadlo. Ach jo nemám ráda tu nejistotu a děkuji za názor🙂
@nicole_95 myslím, ze máme dost podobný test 🙂 tak se necháme překvapit 🙂
@mamaprincezny
@nicole_95 Na oboch testoch vidím pekné čiarky. Mala som odosť slabšiu ,keď som čakala syna. Tak silno držím prsty obom ☘️✊☘️
@nina004 děkujeme 🙂 mám 2 dny do ms a začínám mit strach. Je mi 33 let a už bych později mimi nechtěla, protože už ve 30 to byl docela mazec . A ještě je dcera narozena 36tt + 0 akutním CS pro abrupci placenty . Nehledě na to, ze jsem celých 8 měsíců prozvracela a omdlivala kvůli silné anémii. Ale domu jsme šly z porodnice 5. Den. Protože jsem rodila skoro v noci . A protože jsem nedokázala vstat po te ztrátě krve . Musela jsem dostat infuzi a malá potřebovala vyhrev . 🫣 no doufám, ze vůbec druhy půjde . Kor teď po tom biochemku. Ale Dr říkala , ze prave teď to máme zkusit . Ze máme pohnojino. Akorát teď nevím, jestli mi tělo říká , ze jsem tehu nebo ze má přijít ms. Ono se rekne , nemysli na to. Ale víte jak to je ?! 🙂
A děkuji všem za názory a odpovedi . Určitě dam vedet jak to dopadlo…
@janusa6186 vidím dvě//
@janusa6186 myslím, ze je to tam 🤗❤️.
Je tam ale jedno malé myslím zvládneš 🤗
@carolineg1 jak to myslis?
@nicole_95 tak jsem to dostala , přesně na termín 🥲. Tak zase nic….. tak držím palečky všem ostatním a děkuji za odpovedi všem 🙂
@janusa6186 malé pivo
@carolineg1 nedala jsem si a přesto přišlo ms . Nevadí. Ještě není všem dnům konec 🙂.
@mamaprincezny Ahojky, hlasim se po par dnech… 🙂 ve čtvrtek (26.8.) byl ten první, následně jsem zkusila v ut (30.), proužek o moc nezesilil, tak jsem to chtěla “rozseknout” digitálním.. ten potvrdil 1-2.. je možné ze proste jen byla později ovulace, proto ještě proužky tolik nezesilily a je to tak v pořádku?

@mamaprincezny