icon

Může antikoncepce Katya způsobit zpoždění menstruace?

isabella1123
11. zář 2022

Ahoj holky, prosím o radu jsem zoufalá.
Je mi 19 let a přítelovi 22, oba jsme na tom finančně dobře takže tady není ten problém. Minuly měsíc jsme s přítelem měli nechráněni styk víc než nejdou když jsem měla největší šanci na otěhotnění podle kalendáře co sleduju. Ale nic jsem si z toho nedělala. Po nějakým týdnu jsem se rozhodla nechat nasadit na antikoncepci a vyčkávala jsem na svoji menstruaci, jelikož nemívám zpoždění, a cítila že to dostanu tak jsem si jednu pilulka vzala ale bohužel menstruace se neobjevila, tak jsem brala dal že kdyžtak to muže mít 2-3dni zpoždění. Měla jsem to dostat na 28 den což je 2.9 a po 4 dnech jsem udělala test a negativní, tak jsem řekla že počkám, dnes je 11.9 a udělala jsem test a je furt negativní ( pro přesné informaci nejsem v Česku tak nemůžu zajít na krevní testy )ale i tak se bojím protože nevim jestli jsem nebo ne a chci to vědět, je možnost že mi mohla přerušit menstrace kvůli antikopnce
( katya )? Dekuju moc za radi

dianemash
11. zář 2022

Ano mohla ti to rozhodit antikoncepce, hlavně nechápu proč jsi ji vůbec začala brát aniž by se menstruace dostavila