Může být bolest "tam dole" známkou těhotenství?
Ahoj všem, vím, že to může být cokoliv a nemusí to vůbec souviset s těhotenstvím, ale zajímalo by mě jestli to třeba měl někdo také takto a nakonec to těhotenstvím opravdu bylo. Dnes jsem cca týden od ovulace a začal mě hrozně bolet spodek - jakoby stydké kosti, přirovnala bych to k bolesti jako, když začne dítě ve 3. trimestru tlačit na spodek a cítíte jak vás to tam bolí. Nevím, jak lépe tu bolest popsat. 🤷♀️ Ještě jsem to nezažila takhle před ms a je to teda dost nepříjemné 🙄 test si zatím dělat nebudu, ms by měla dorazit za týden, tak počkám do té doby. Měl tohle někdo z vás jako příznak těhotenství?
@clairexr tak to moc ráda čtu 😁 přesně, jak říkáš ty sedací kosti a prostě celkové ten spodek 🤔 tak uvidíme, jak to dopadne 😊
Tak jak to dopadlo? 🙂
@laiila nevím, co to bylo, ale těhotenství ne .... nicméně ta bolest přetrvává, ne pořád, ale při určitém pohybu to cítím, takže zvažuji, že si zajdu raději k doktoru 🤔

Presne tuto zkusenost mam par dni po KET, cili neco pres tyden po ovulaci. Bolely me par dni jakoby ty sedaci kosti. Tehotenstvi to nakonec bylo 👍