Může být tak silný výsledek těhotenského testu?
Holky 20.1.poslední ms..
Cyklus mam 28-32 dni.. takže sem čekala, že ms dorazí (neplánovala sem těhotenství úplně) .. pred týdnem sem zvracela po jedné skleničce vína… to sem si říkala, že mi to asi nesedlo.. včera mě bolela jizva po (7let zpět císaři) a dnes průjem a bolesti břicha pocit he sem nafoukla.. tak sem si udělala test a tam tohle.. je to možné aby to bylo tak moc vidět?
Všechno je možné. Kamarádka byla v podobném případě. Všechno nasvědčovalo tomu, že to prostě nijak nevychází, aby otěhotněla, a přesto.
Jasně, že možné to je. Všechno je možné 🙂 Moje známá otěhotněla během menstruace, další dokonce měla menstruaci „normálně“ i přesto, že už byla těhotná, prostě si toho nějakou dobu nevšimla. Po těchto případech jsem si řekla, že se fakt může stát všechno. 😀
Jasně, že možné to je. Všechno je možné 🙂 Moje známá otěhotněla během menstruace, další dokonce měla menstruaci „normálně“ i přesto, že už byla těhotná, prostě si toho nějakou dobu nevšimla. Po těchto případech jsem si řekla, že se fakt může stát všechno. 😀
@eliss232 Tak pokud otehotnela behem menstruace tak nemohla vedet, kdy ma ovulaci. V tom pripade je to opravdu risk soulozit bez ochrany kdyz tuto zasadni vec nevim, ale pokud dite chtela, tak pak v poradku.

@jsemhelen možné je vše tělo je někdy své a dokáže překvapit ...