icon

Může být těhotenský test ráno negativní a večer pozitivní?

monyscerna
8. pro 2023

Ahojky, omlouvám se, že zakládám další diskuzi 😊
Ráno jsem si dělala mamatest a možná něco málo bylo vidět, přesto mě to nedalo a udělala ještě jeden teď k večeru a vykoukl na mě duch 🙏🍀😮.
Chtěla bych se zeptat, zda to některá taky tak měla a dopadlo to dobře 🍀🍀
Jsem jen překvapená tak mě zajímá, zda to tak může být a jestli je to na dobré cestě? 🙏🍀🍀

Může být těhotenský test ráno negativní a večer pozitivní?Může být těhotenský test ráno negativní a večer pozitivní?Může být těhotenský test ráno negativní a večer pozitivní?
lencaa11
8. pro 2023

@monyscerna to vám nikdo teď neřekne mohla bejt málo naředěná moc zopakuj te test za dva dny a uvidíte není podmínka že ráno musí bejt test s čárkou ...

janina92
8. pro 2023

@monyscerna na poslední fotce vidím pěkného ducha, myslím, že to tam je 🍀🙏🏻😍

monyscerna
autor
8. pro 2023

@lencaa11 dobře děkuji 🙏

renat23
8. pro 2023

@monyscerna já mívala vždy odpo silnější test než ráno a vždy dopadlo vše dobře ( 4 děti ) . Držím palečky, vypadá to vážně nadějně 🍀❤️

monyscerna
autor
8. pro 2023

@renat23 děkuji 🤗 uvidím za dva dny 🍀

marketa1218
8. pro 2023

Měla jsem na mamatestu takových duchů už docela dost a bohužel vždycky přišla menstruace. Zkus jinou značku jestli se objeví.

monyscerna
autor
9. pro 2023

Holky tak test dělaný teď a vykoukl na mě pěkný 👻 a hned v limitu 🙏🍀😮 Je to jina značka pro jistotu 🙏 tak mohu to pomalu brát jako pozitivní? 🤩🤗

monyscerna
autor
9. pro 2023

@marketa1218 Dělaný teď večer a jiná značka 🙏🤩🍀

kocila
9. pro 2023

@monyscerna ano,pozitivni

renat23
10. pro 2023

@monyscerna tohle už není duch ale čárka, přeju hodně štěstí ať vše jde jak má ❤️❤️❤️

monyscerna
autor
10. pro 2023

@renat23 děkuji 🤩 ještě v pondělí zkusím digitální na potvrzení 🙏🍀 a snad všechno půjde tak jak má 🥰

lencaa11
10. pro 2023

@monyscerna to je krásná už čárka držím palce ☘️☘️💜🤰

monyscerna
autor
10. pro 2023

@lencaa11 Děkuji 🥰🙏