Může být těhotenský test večer falešně pozitivní?
Ahoj, protože se už pár dní necítím dobře, bolí mě prsa tak jsem si udělal test a nemůžu tomu nějak uvěřit 🙈😮 Měsíčky jsem dostala dřív a bylo to jen pár dní proto jsem to neřešila až teď kvůli tomu že se cítím divně. Může být test takto večer pozitivní? Nemůže to být falešný? 🤷♀️ Jsem překvapena... Jsem tedy těhotná? ☘️🙏

Duch = pozitivní test.
Tak teď sledovat tak ob den, ob dva dny, jestli čárka sílí 🥰
Fakt? Já jsem v šoku 😀🤗🥰 a můžu zkusit třeba digitální clearblue? A kdy mám zavolat na gyndu?
Mám dneska celý den na střídačku takový jakoby tlaky a pobolivani v podbřišku je to ok? 🙏
Ja bych se jeste z jednoho pozitivniho testu neradovala - dulezite je, zda poroste hcg. Pises, ze jsi mela menzes, muze to byt i biochemko a zbytkove hcg. Takze dalsi den bych zkusila test stejne znacky, zda sili - pripadne rovnou zajit na hcg jako samoplatce a za 2 dny znovu. Drzim pesti 🍀
@monbonaa Nechci Vás vyloženě vyděsit, každopádně pozor, jestli nedávno proběhla nějaká menses (krvácení) a teď je test pozitivní, určitě by bylo třeba nechat se zkontrolovat na gyn dříve (i kdyby test sílil). Bohužel tu byl nejeden případ, kdy se ženy radovaly, že i přes slabší menses jsou těhotné a bohužel se pak jednalo o mimoděložní těhotenství, které je tím typické (že nějaké krvácení proběhne, protože zárodek není v děloze).
Já jsem volala na gyndu až po týdnu od ducha, kdy už byla dálnice 🤷♀️
@monbonaa U mě to byl vždycky průšvih, pozitivní test po menstruaci. Šlo o biochemické, jenom ta hladina hcg klesala pomalu. Ale uvidíš 🍀
U mě tohle taky vždy byl problém, možná bych skočila v rozmezí několika dnů na odběr krve na hcg ať víte hodnoty. Spis bych to viděla na odcházející těhotenství….

Krásný test❤️