Může být těhotenství přes negativní hCG test z krve?
Ahoj holky. Mám otázku. Myslíte, že můžu být těhotná
když mi vyšel hcg test z krve negativní. Digitální test jsem měla pozitivní, který mi ukázal i týdny. Mám příznaky... Bolest prsou, bolest zad
@kvetinkaaa12 pokud to byl domácí test z krve tak ten stojí 💩 lepší je zajít do laboratoře za ty peníze si nechat odebrat krev
@lencaa11 já jsem byla na krev v nemocnici
Domácí test to nebyl, ale stejně si myslim, že to možná bylo brzo
@kvetinkaaa12 v krvi je hcg dříve než v moči. Poslední dobou ty digitální testy zlobí. Nejpřesnější je odběr krve
@ileni Moc se mi tomu nechce věřit, že by ten test byl falešný. Dělala jsem si i klasický test z moči a nebyl to digitální a měla jsem tam ducha
@kvetinkaaa12 ten test který máte na obrázku je ryska ( negativní ) a pokud byla krev v nemocnici negativní tak to těhotenství nebylo krev je jako první pozitivní snad už od 7/8 dne od oplodnění než v moči
@kvetinkaaa12 to je negativní test. Krev na hcg je jistota.
@kvetinkaaa12 Pořád je to jen test a může být vadný. Směrodatné jsou opravdu údaje z krve. Pokud tomu nevěříš, tak si za pár dní za jdi znovu jako samoplátce a budeš mít jasno.
@kvetinkaaa12, ne.
Na testu je ryska.
Bohužel žena si dokáže těhotenské příznaky hodně rychle vsugerovat.
@kvetinkaaa12
Ahoj mam 14 dní zpoždění na testech doma sem tam duch, krev dnes negativní a je mi to celé nějaké divné. Prsa mám nalité, že mi lezou z podprsenky ven, tak zvláštně mě bolí hlava. K lékaři jdu za týden
@lendulka212 14 dní je dost kdyby to bylo vše k těhotenství tak by krev byla pozitivni tohle může bejt klidně od hormonů že můžou bejt rozházené a možná i endometrioza dokáže tak to pořádně zaházet cyklem ,cysta ,atd ..ale i klidem PMS
Ahoj holky,byli jsme 21.3. na Inseminaci.Dnes je to 14 den.Na testu už po 2hé mi vyšel duch...Dnes jsem byla na HCG v krvi a doktorka mi řekla že je pozitivní a číslo 22 což nechápe ani doktorka ani já.Volala jsem na genetiku a v pondělí jdu přímo k nim na HCG...Ale neřekli mi k tomu pomalu nic.Tak já nevím,jestli jsem,nejsem,co znamená číslo 22... poradíte mi prosím

Ne