Může foto prvního screeningu odhalit pohlaví miminka?

Lékař ti to neřekl? Je to brzo na určení pohlaví.
@berenika39 bohužel ne, lékař řekl, že si je jistý na 70% a že je to málo a že to říkat nebude..:-/ ze musíme počkat, tak sem to jen zde zkusila, kdyby náhodou někdo dokázal odhadnout 🙂
Já bych řekla, že to bude tak na 50% kluk 🙂
Pokud vím, lékař ti to v době prvotrimestrálního screenigu ani říct nesmí - respektive do 12 tt, kdy se lámou podmínky pro žádosti o potrat. Je to snaha předcházet důvodu "ale mi chtěli holčičku". Minimálně mám dojem, že to zmiňoval manžel, který u těch screenigů dělá genetiku, kde to vidíš jasně, že. Ale možná je to jen úzus pracoviště.
Někdy to vidět je, někdy není. U prvního syna to bylo jasné hned a u druhého to vypadalo na holku. Chtěli jsme mít jistotu, tak jsme se ještě objednali na dodatečný ultrazvuk kvůli pohlaví. Na ten nás vzali cca do 1-2 týdne.
Pokud vím, lékař ti to v době prvotrimestrálního screenigu ani říct nesmí - respektive do 12 tt, kdy se lámou podmínky pro žádosti o potrat. Je to snaha předcházet důvodu "ale mi chtěli holčičku". Minimálně mám dojem, že to zmiňoval manžel, který u těch screenigů dělá genetiku, kde to vidíš jasně, že. Ale možná je to jen úzus pracoviště.
@cilkat jakoze jsou případy, kdy jde někdo na potrat kvůli pohlaví? 😳😳😳

Lékař ti to neřekl? Je to brzo na určení pohlaví.