icon

Může foto prvního screeningu odhalit pohlaví miminka?

tessss97
13. srp 2025
Může foto prvního screeningu odhalit pohlaví miminka?
berenika39
13. srp 2025

Lékař ti to neřekl? Je to brzo na určení pohlaví.

tessss97
autor
13. srp 2025
@berenika39

Lékař ti to neřekl? Je to brzo na určení pohlaví.

@berenika39 bohužel ne, lékař řekl, že si je jistý na 70% a že je to málo a že to říkat nebude..:-/ ze musíme počkat, tak sem to jen zde zkusila, kdyby náhodou někdo dokázal odhadnout 🙂

slunea
13. srp 2025

Já bych řekla, že to bude tak na 50% kluk 🙂

klpoiu
14. srp 2025

A ja na fotce vidím štěně 😁
@slunea ja si myslim,ze na 50% holka. 😏

@tessss97 nerekne ti nikdo, jelikoz z fotky opravdu nic poznat nejde. Lekar, je odbornik a pokud on nevidi, tu to neuvidi urcite nikdo. Je to brzo. Vydrz, casu mas jeste spoustu.

cilkat
14. srp 2025

Pokud vím, lékař ti to v době prvotrimestrálního screenigu ani říct nesmí - respektive do 12 tt, kdy se lámou podmínky pro žádosti o potrat. Je to snaha předcházet důvodu "ale mi chtěli holčičku". Minimálně mám dojem, že to zmiňoval manžel, který u těch screenigů dělá genetiku, kde to vidíš jasně, že. Ale možná je to jen úzus pracoviště.

lenka253
15. srp 2025

Někdy to vidět je, někdy není. U prvního syna to bylo jasné hned a u druhého to vypadalo na holku. Chtěli jsme mít jistotu, tak jsme se ještě objednali na dodatečný ultrazvuk kvůli pohlaví. Na ten nás vzali cca do 1-2 týdne.

anonym_859691
15. srp 2025
@cilkat

Pokud vím, lékař ti to v době prvotrimestrálního screenigu ani říct nesmí - respektive do 12 tt, kdy se lámou podmínky pro žádosti o potrat. Je to snaha předcházet důvodu "ale mi chtěli holčičku". Minimálně mám dojem, že to zmiňoval manžel, který u těch screenigů dělá genetiku, kde to vidíš jasně, že. Ale možná je to jen úzus pracoviště.

@cilkat jakoze jsou případy, kdy jde někdo na potrat kvůli pohlaví? 😳😳😳

cilkat
15. srp 2025
@anonym_859691

@cilkat jakoze jsou případy, kdy jde někdo na potrat kvůli pohlaví? 😳😳😳

@anonym_859691 Třeba Čína jich je plná... u nás to není tak časté, ale jsou.

gruyerre
15. srp 2025

@tessss97 nemáš obyčejnou fotku z boku? Z téhle 3D to není poznat.

simonastryhalova
Autor odpověď smazal