icon

Může mít Pepino těhotenský test falešně pozitivní výsledek?

laurinka0102
23. led 2026

Ahoj 12.1 jsem mela ovulaci potvrzena ovulačním testem testuju před ms jsem nedočkava včera jsem zkousela testy byly negativni dnes rano mama test take negativni a pak jsem zkusila pepino a mam tam ducha je ružovy ale zajimalo by me jestli muže peoino udělat takhle falešnej vysledek

Může mít Pepino těhotenský test falešně pozitivní výsledek?
squezy
23. led 2026

@laurinka0102 každý test může dělat falešné duchy. Tady určitě vidim,zkusila bych testovat v pondělí nebo až v den ms, když do té doby nepřijde

laurinka0102
autor
Autor odpověď smazal
laurinka0102
autor
23. led 2026
@squezy

@laurinka0102 každý test může dělat falešné duchy. Tady určitě vidim,zkusila bych testovat v pondělí nebo až v den ms, když do té doby nepřijde

@squezy Samozřejmě zkusim za par dni ale prijde mi divny ze mama test negativni

lencaa11
23. led 2026

@laurinka0102 pokud byl ovu test pozitivní 12.1 tak většinou ovulace cca bejva den po ovulačním testu +- tím že ostatní testy jsou negativní tak tento bych brala z rezervou jelikož to často dělá ...počkala bych na datum Ms a udělala test jiný než tento měla jsem též a byla to cysta

laurinka0102
autor
23. led 2026
@lencaa11

@laurinka0102 pokud byl ovu test pozitivní 12.1 tak většinou ovulace cca bejva den po ovulačním testu +- tím že ostatní testy jsou negativní tak tento bych brala z rezervou jelikož to často dělá ...počkala bych na datum Ms a udělala test jiný než tento měla jsem též a byla to cysta

@lencaa11 Tak uvidím za par dní snad to nebyl falešny duch 🙏🙏

laurinka0102
autor
23. led 2026

Zkusila jsem i ten druhy test s krabicky rikala jsem si prece neudelaj oba testy falesnou pozitivitu a ten vysel takto

squezy
23. led 2026
@laurinka0102

Zkusila jsem i ten druhy test s krabicky rikala jsem si prece neudelaj oba testy falesnou pozitivitu a ten vysel takto

@laurinka0102 tak tady to vypada moooc hezky 😉

laurinka0102
autor
23. led 2026
@squezy

@laurinka0102 tak tady to vypada moooc hezky 😉

@squezy Jsem zmatena a ponořila jsem pepino i mamatest do jednoho vzorku a pepino tohle mamatest negativni no co pockam par dni samozrejme ale prijde mi to divny

laurinka0102
autor
23. led 2026

Eště někdo nějaky zkušenosti ?