Může ovulační test ukázat těhotenství?
Může ovulační test ukázat těhotenství, když sílí?
Mešká mu MS a těhu test doma nemám, musím koupit. Tak sem zkusila ovu test a tohle je rozdíl dvou dnů. Je možné, že fakt ukazuje těhu nebo můžu mít druhou ovu? 😁. Jasně, že nejste vědmy ale měla to některá z vás takhle?

@petuzen a kruci 😁
@lulinenka16 je.. to je nechtene?
@petuzen jednou sme se nechaly unést 😁. O první sme se snažily 9 měsíců, takže by to byl mazec, kdyby to vyšlo na jeden jediný pokus 😉. Asi mě klepne ale budu ráda 😉
@lulinenka16 ano, tohle vypada uz na tehotenstvi. Takto pozitivni OT v dobe meskani menstruace je celkem jistotka 🙂
@sudylichozrout ou jeee 😁
@lulinenka16 tak alespon to budete mit v klidu to poceti druhyho, my o obě 5 mesicu 😂.. tak co sem koukala tak první už je velká, to bude prima. Tak šup pro test, sem zvedava 🤣
@petuzen čekám na kurýra, takže se teď nikam nadostanu 😁
Též jsem to tak měla
@moxha tak to bude mazec teda 😁
@lulinenka16 no dej vědět jak dopadl tt
@lulinenka16 gratulace 😀 také jsem to tak měla a dokonce jsem otěhotněla přes antikoncepci 😀
@lulinenka16 to je krasny, bud rada 😍.. gratulujuuu 👍.
@petuzen díky 😁. Já sem samozřejmě ráda ale momentálně je to šok a musím to vstřebat 😁
@lulinenka16 gratuluju 😉 at je vse ok.
Nam se taky druhy prcek povedl hned. S tim jsem rozhidne nepocitala. 😉Tak nejak jsem na sobe poznala,ze mam plodny dny,tak jsme to “z legrace” zkusili a ty legraci je dneska skoro 7 mesicu 😃😃

@lulinenka16 může, měla jsem silny ovu test a ducha na tehotenskym.