Může sedm dní zpoždění znamenat těhotenství?
Zdravím holky
mám stupidní dotaz, ale hlavu mi nikdo neutrhne tak se zeptám. 7 dní zpoždění, bolest podbřišku, jednou rání zvracení, bolest hlavy , kdy byla přesně ovulace netuším. Test dělaný naposledy včera a úplně bílo. Může to být těhotenství nebo s tím nepočítat? Snažíme se už 17 měsíců ☹️ První syn byl hned. Už máme doma i žádanku do CARu, ale to chceme řešit až po svátcích
Pokud při sedmidenním zpoždění negativní test, vidím to na zpoždění v důsledku nemoci (bolest hlavy + zvracení). Bohužel.
A já ti dám naději, mě se ukázaly dvě čárky až po 12 dnech zpoždění. A to jsem měla vždycky menstruaci pravidelně přesně na den.
Pokud by to mely byt priznaky těhotenství, test by byl pozitivni
@terka99554 no test toho kolikrat moc nerekne tak zkus zajit na odber krve tam se to dozvis na 100%
Všem moc děkuji za odpovědi, zkusím počkat do pondělí a jestli se nic nebude dít ( ani MS ani nic na testu) zavolám doktorovi ať na mě radši koukne
@terka99554 Rozuzlení : 8 dní zpoždění, najednou bolest jako 🐷 a bylo jasno, takže zase nic ☹️😥
@terka99554 chce to čas ještě bych se zeptala na zadanku do endo centra zda není háček tam v dnešní době je pomalu každá žena která ji má ...nebo průchodnost vejcovodu ...
@lencaa11 na štítnou žlázu beru léky už víc jak rok, rozjela se mi po prvním porodu. Ovulaci mám podle testů každý měsíc +- ve stejnou dobu
Jen tehle měsíc sem si jí nehlidala. Až aplikace v telefonu mě upozornila, že mám 2 dny zpoždění tak už sem tak nějak doufala, že to konečně vyšlo 😔
@terka99554 pokud je štítná žláza v normě tak by to mohlo bejt ok test ovulační vám ukáže jen hormon v těle nezaručí ovulaci neni to 100% ...spíš by to chtělo od lékaře potvrdit a i chlap spermio

@terka99554 to bych spíš viděla na PMS když by příznaky byli od těhotenství test už by vám ukázal pozitivni // ..počkala bych ještě pár dní a uvidíte