Může test Clearblue detekovat těhotenství dříve než lékař?
Je moc brzo,teď dr fakt muže vidět max zvyšenou sliznici... clearblue je dost spolehlivy,prvni mi ukazal cca 4-5 dni před ms a jsem 14tt...
@nifibc on vam ten lekar primo rekl, ze nejste tehotna, kdyz vedel, ze mate pozitivni tt a jste velmi brzo na tom ultrazvuku? Za tehlech okolnosti by mi to prislo od nej hodne neprofesionalni... Je jasne, ze to jeste nevidi. Ja byla prvne 5+4 tt a byla videt dutinka jen. Navic extra zalezi na kvalite ultrazvuku...
@nifibc u dcery mi test ukázal těhotenství. V 5tt nebylo nic moc vidět, HCG jsem měla jen 19 jednotek a těm je teď 14 let a má to těžkou pubertu 🤣 takže buď úplně v klidu a vydrž. Hlavně no stress. Ta Tvoje druhá čárka je relativně slabá, asi jako tehdy ta moje a tak doktor nemusel nic videt.
Těhotenství je o čekání... nejdřív čekáš na dvě čárky, pak na první ultrazvuk, pak na odezvy srdíčka, pak až Ti přestane bejt blbě, pak na to, až Ti poroste břicho, ... 🤣🤣🤣
Holky já jsem už normálně blbec...jak jsem vám včera psala o tom Clearblue tak byl pozitivní dneska jsem jsi jen tak udělala papírový a ten byl negativní má stím někdo skutečnost? Teď nevím čemu mám věřit
Měla jsem dostat menstruace 18.3. a pořád jsem to nedostala
@nifibc Jsem na tom stejně, měla jsem to dostat včera a nic, tak držím ti palce aby jsi to nedostala ❤

Urcite takhle na zacatku nejde na utz nic videt max vysoka sliznice ale ta je i pred ms. Na ultrazvuku je neco malo videt az tak cca 5-6tt 👍🏼 Drzim palce ☘️