icon

Může to být hnízdění vajíčka?

europa00
14. pro 2015

holky volulace přesne 3.12..očekávat menzes mám 17.12 ted ve čtvrtek...dneska úplně mírnoučké špinění skoro nepatrné..tětotně se necítím..možná bradavky jsou trochu citlivější ale prsa se nenalívají ani nebolí...takže může se jednat 11. den po ovulaci (sexu) o nidaci doprovázející špinění..nebo už je to pozdě..jsem myslela že je nidace max 8 den...
u prvního těhotenství jsem nešpinila vůbec...a kdy má vůbec význam dělat test mám doma i ten domací z krve..ale od kdy tělo produkuje hcg hormon až po uhnízdění ne? tak za 2 dny po něm by to test odhalil ne?

koncita
14. pro 2015

@europa00 uhnízdění bývá zpravidla 7.-10.den po ovulaci, takže to klidně ještě může být ono, mohlas mít ovulaci třeba i o den později a spermie ze sexu 3.12. tam počkaly....takže bys byla dnes 10.dpo.....teoreticky bys klidně mohla zkusit testovat už dnes, ale lepší to bude zítra ráno 😉

europa00
autor
14. pro 2015

no sex byl ve ctvrtek veček..a to už mi ten vaječník haproval v noci...rano byl tes pozitinvi na ovu...takže mohlo dojit ke splynuti až v patek....ale prsa nedavaji nic znat...a špinění už tednení žádně..bylo fakt jen na jednom utření nepatrn ted uz nic..no uvidime..do ctvrtka mam dostat menzes...tak se uvidi

keny123
14. pro 2015

já jsem mela nidační krváceni 8 a 11 den po ovu. a doted mám problémy se špiněním a čekám co z toho bude takže ano možné to je.ráno už bych test zkusila např růžový benu