Může to být těhotenství?
Zdravím vás, chtěla bych se zeptat v sobotu jsem měla lehce narůžovělý hlen, v neděli a včera sem tam občas hnědě spinila, dneska už nic a měla přijít MS a nic, myslíte že by to mohlo vyjít? Měla jste to tak nějaká? Děkuji vám 🙂👍
@te_reza test zkusím, jen teď nebyl čas zajít do lékárny, u nás ve městě vše o víkend zavřeno
Kazdopadne Vam to preji...ale nikdo nema vesteckou kouli a vse je 50 na 50...kupte si test...a uvidite 🤗
@jironymou1 měla dorazit MS až dneska, nevidím důvod, proč bych měla test řešit včera přes MS, když měla dorazit až dnes
@jironymou1 já vím, že nikdo nemá věšteckou kouli, byl to jen dotaz jestli to také takhle někdo neměl
Já třeba testovala 3dny před ms a už to nebyl duch,ale slabší čárka a pro testy jsem si šla 3km pěšky do vedlejší obce,kde byla lékárna (neměli jsme tou dobou auto a nijak mi nechybělo😁) a jen díky tomu, že byl pes divný a já měla volno. Jinak bych testovala až při zpoždění a to bych si pro něj klidně poslala i údržbáře, my jsme byli v práci dobrá parta (nebo by dovezla lékárna, měla tuhle možnost zdarma)
A není lepší koupit test a je to??? Takový problém bych řešila týden po meškáni MS ne v den,tak jak tehu přijde.muze zase odejít ,je to furt dokola a stále.....
@terezz29 ty, nemáš blbý nápad! Za každý blbý dotaz po vyhodnocení,poplatek 1,-(bohužel,jak vymáhat, to mě hned nenapadá)😁 ubyly by trolly a ty,které to myslí vážně, by tímto nepřímo,mohly podporovat třeba matky samozivitelky 😂

Ale tak může a nemusí, že jo. Když už mešká MS, tak test není k zahození 😀