Můžu být těhotná i přes menstruaci?
Ahoj, chtěla bych se zeptat...
S přítelem se snazime o prcka, ovšem test 5.dní před MS selhal...a dva dny před mou očekávanou MS nevyšel také.Jenze v den kdy MS měla dojít ... Nic - u me nezvyklé a ještě nezvyklejsi byl stav hned druhy den, kdy jsem to dostala (no v mém případě bych to nazvala spinenim.Mne jakmile MS začne tak s tím ze začne). Poté nasledovaly dva dny silného krvaceni, a den nic. Až na další den po delší a rychlejší procházce jsem to na onen den opět dostala. Mamka mi řadí TT test s tím, že i při MS těhotná být muzu. Jaká je pravděpodobnost že ony dva testy před MS selhali?? Silnější menstruaci doprovázela i zvýšena teplota, únava, a obrovské bolesti.
Testy sa pred meškajúcou MS nemajú používať. Je zbytočné polemizovať o tom, či zlyhali, ak boli negatívne. Je normálne, že boli negatívne. Navyše sa bežne stáva, že nedočkavé snazilky testujú príliš skoro, vyvolávajú duchy a upinaju sa na ne, potom príde MS, sú sklamané a vinu dávajú "falošne pozitívnym" testom. Pritom sa jedná o biochemické tehotenstvo, ktoré sa neuchytí a odíde s MS. Takže odporúčam užívať si snaženie, nesledovať sa a testovať až po vynechanej MS.

Zapomněla jsem říci že ono spineni také trvalo dva dny