Můžu být těhotná, když jsou testy negativní?
Ahojky holky, jsem tu nová, ale ráda bych se s Vámi poradila.
Poslední měsíčky jsem měla od 8.7-12.7. S přítelem sice přímo neplánujeme, ale řekl mi, že to necháme náhodě, ale miminko by chtěl. Plodné dny jsem měla od 23.-26.7 a to jsme měli pohlavní styk 🙂
Dělala jsem si několik testů, ale vyšly mi negativně. Tento měsíc mi měly měsíčky dorazit 9.8.
Občas mě pobolívá v podbříšku a někdy i prsa. Myslíte si, že bych mohla být těhotná, ikdyž testy ukazují něco jiného? Jsem z toho zoufalá, protože bych si miminko přála.
Testy jsem si dělala dneska, předevčírem a v sobotu. Snažíme se
@nutricnihodnota řekla bych, že miminko chtějí, ale nesnaží se = nehlídají plodné dny měřením teploty, testama apod (respektive přítel by se toho zatím zdržel) ..prostě tomu nechají volný průběh, nebudou se chránit a když se zadaří, budou mít radost ;)
@sariko těhotná bys určitě být mohla 🙂, míváš pravidelný cyklus nebo je tohle u tebe běžné?
Někdo nepotřebuje mít statistiku plodnosti, appku v mobilu a ještě magnetky na lednici 🙄 My jsme chtěli dítě, nechránili se a za 2 měsíce se zadařilo.
Pokud nemáte ochranu, těhotná být můžeš, ale taky nemusíš. Na plodné dny bych se nespoléhala, já jsem otěhotněla týden před menzesem - ve spolehlivě neplodných dnech z jediného sexu v měsíci 😕
Takže držím pěsti!
@anarvin Já neberu antikoncepci cca 5 let, protože mi nedělala dobře, tak jsme si dávala pozor cca 3 roky a teď 2 roky jedeme normálně. Mám +- 28-32 dní většinou 32 den to mám hned. Ale teď ani ťuk. Začátkem měsíce jsem jen jeden den decentně špinila a to bylo vše.
Jinak miminko chceme a plánujeme, ale většinou, když něco plánujeme, tak nám to nevyjde, tak přítel řekl, že tomu necháme volný průběh, pač nechce být zklamaný, že nám to nevychází :(
Já si myslím, že je dobře, že to nehrotíte. Baví mě ty ženský, co si nakoupí ovulační testy, hlídají si hlen, vstávají s úsvitem pro měření bazální teploty a chlapa nutí k sexu ve vytyčenou dobu a pak se diví, že to nevychází 🙄 Pokud jsi zdravá a nic nebrání fyziologicky k početí, tak bych to nechala být...Kamarádka měla vše nalajnováno dokonale a nyní se diví, že se jim už 7 let nedaří počít.
@astyna kdo to nazažil, nepochopí. Ono, pokud se člověk začne snažit a je hned v tom, nemůže pochopit někoho, kdo to zkouší a zkouší a furt nic. Ty ovu testy a měření BT apod., to není hned, ale většinou se k tomu ženská dopracuje po pár měsících nezdaru. Pokud se k tomu přidá i problém třeba s vyvrchlením u muže (jako, že né vždy to dotáhne do zdárného konce), je na problém zaděláno... A k smíchu to není...
Ahoj měla bych dotaz. Jedno dítko už mám a čekala jsem další ale bohužel potratila jsem. Tak tedy už poznám kdybych mohla být těhotná. Ale teď mám problém. S přítelem minulý měsíc jsme měli styk při a dva dny po MS. Pak mi nastali těhotenské příznaky. Nevolnost a bolest prsou. Teď přišla s týdením spožděním MS no spíš je to špinění ale stále mě bolej prsa. Už asi 3 týdny. Nemáte některá s tím zkušenosti?
Tak já jsem neotěhotněla hned, ale nebavil mě nařízený sex - mám plodné dny, tak pojď 🙄 navíc s manželovými služebními cestami to bylo nereálné a já nemám v tomhle ani pevnou vůli. Já jsem věděla, že jsem zdravá, přítel měl za sebou spermiogram, takže jsem tušili, že by neměl být problém...A nebyl 😎
tak jsem si dnes udělala další test a mám tam ducha, tak nevím 😀

Ty testy sis dělala kdy? Co se takhle rozhodnout, jestli se snažíte, nebo nesnažíte? Protože z toho tvého popisu situace, by bylo i prase tumpachový.