Můžu být těhotná po odstranění vejcovodu?
Ahojky holky pred mesicem jsem prodelala mimodelozni tehotenstvi a odstranili mi levy vejcovod , ted je to mesic po operaci a delala jsem si test z duvodu boeslti a zvetseni prsou a caste chozeni na zachod a ejhle test je pozitivni co myslite ? Muze se jednat o tehotensvi?
@misula29 moc dekuji jen jsem se trochu lekla kdyz jsem rano koukala na test tak me napadlo jak dlouho ve me zustavaji hormony po operaci. A u vas probehlo vse v poradku mam strach?
Já si myslím, že to možné je 😌
Opravdu jsem na test dnes koukala dost prekvapene ale taky samozdrejme me prepadl strach aby to zase nebylo mimodelozne.
@zuzlinka30 to hold nejde ovlivnit, vše ukáže čas. Věřím ale, že smůlu jste si vybrali a bude to už ok 🙂
@preiba moc dekuji v pondeli jdu k doktoru
@zuzlinka30 u mě to bylo opět mimoděložní,ale u vás to bude určitě vše v pořádku 🙂 I doktor na mě čučel,že se s tím ještě nesetkal .
@misula29 tak to me moc mrzí, je hrozne se takhle bát. Nemam si skym o tom promluvit pritel se bojí a nechce se o tom bavit ,tak proto pisi sem. Ale zase si rikam na testu jsou dve carky no tak uvidime. Snazim se na to nemyslet ale ono to moc nejde 😞
@zuzlinka30 neboj ,dopadne to dobře 🙂 Člověk pokud má blbou zkušenost tak se bojí a může mu tisíc lidí říkat ať na to nemyslí,ale vytěsnit to prostě nejde. Ti chlapy jsou tady v tomto většinou trochu jiní a myslím,že ani pořádně neví co nám mají říct. 🙂
Tak jsem dneska byla u doktora a prni co mi rekl je je to v deloze , pry to je zacatek ale jeste cekame na vysledky krve ale uz se raduji.
Tak jsem dnes zacala trochu spinit, doktorka me chtela hned videt ale v deloze pry nic moc nevidi 😞 ted cekam na vysledky krve . Proste nam se to asi nikdy nepovede , proc to nemuze byt jednou normalni?
@zuzlinka30 jak to dopadlo?
Ahoj tak ano byla jsem tehotna ale plod se nevyvijel , dnes jsem po kontrole .deloha uz je cista a pry se zase muzeme snazit. Jenze nejprve mimodelozne a ted zamlkle tehotenstvi a co prijde ted mam obrovsky strach znova do toho jit, ale mimco chci a moc . Dekuji všem

@zuzlinka30 proč by ne? taky jsem otěhotněla hned další cyklus