icon

Můžu být těhotná? Přítel se do mě neudělal

klara5500
14. srp 2017

Zdravím.. S přítelem jsme měli pohlavní styk, ale neudělal se do mě. Navíc to bylo 5 dní před začátkem menstruace, která se měla dostavit 10.8, ale nepřišla. Dělala jsem si dva testy a oba byly negativní. Od 15-27.7. jsem byla v zahraničí na dovolené.. Je možné, že se menstruace kvůli tomu zpozdila? Nebo jde o těhotenství?... Jinak žádné příznaky těhotenství nemám :/

j.a.n.i
14. srp 2017

@klara5500 Tak pokud jste spolu spali 5., tak test fakt jeste nic ukazat nemusi a tehotna byt muzes.

slayc
14. srp 2017

@klara5500 Muzes a nemusíš, Ms se mohla posunout kvůli tomu, ze si třeba mela později ovulaci, nebo si mohla byt nemocna. Pokud nemas cyklus pravidelny, a menstruaci nemas presne po dejme tomu 29 dnech každý mesic, muze to byt normalni, někdo pravidelny cyklus proste nema. Pokud si mela později ovulaci, a měli jste sex době ovulace, tehotna byt klidne muzes. Udelala bych tehotensky test za tyden, pokud bude negativni tak pro jistotu i ten další tyden. Pak to mas jiste.

klara5500
autor
14. srp 2017

@slayc A jak poznám, kdy mám ovulaci...

slayc
14. srp 2017

Nekdo to pozna dle bolesti v podbrisku, nekdo nema ovulaci vubec a nekdo musi delat ovulacni testy, nebo merit bazalni teplotu. Bez toho to nepoznas. A zpetne uz vubec ne.