icon

Můžu být těhotná? TT negativní a lékař nic nepotvrdil

verka_9
27. srp 2014

Zdravím, můj lékař mi v půlce tohoto měsíce dělal UTZ a řekl, že vidí začínající těhotenství. Poslední MS jsem měla 14.7., dal mi i různé vitaminy pro těhotné a objednal mně znovu na další měsíc. Během této doby jsem měla slabé špinění a krvácení, tak jsem raději zašla na vyšetření na ambulanci a tam mi řekli, že těhotenství nevidí. TT mám negativní nebo slabý "duch" a krev vyhodnotili také negativní. HA jsem vysadila už více jak před půl rokem a po tuto dobu jsem měla MS stále normální, poté co jsme zkusili miminko, tak jsem to nedostala a tak mě mate, jak je možné, že lékař nic nevidí a testy nic moc. MS se mi stále nedostavila a cítím pobolívání v podbřišku, napnutá prsa a je mi čímdál více nevolno, proto se mi nechce věřit, že bych nebyla těhotná a že by mi lékař jen tak bezhlavě, řekl, že jsem těhotná. Máte někdo s touto situací zkušenosti? Nebo myslíte, že je třeba ještě brzy? Prosím o radu. Děkuji Věrka

werunkaw123
27. srp 2014

Zdravím, pokud v nemocnici na UTZ nic neviděli a krev je negativní tak bych to moc nadějně neviděla 😒

arnettacek
27. srp 2014

To je divne. Pockej tedy na dalsi vysetreni u sveho gynekologa

tarra27
27. srp 2014

určitě by se ti ted už měl objevit pozitivní test....udelej si ho ob den...a pokud nebude pozitivní...podle mě je i nesmysl aby nebyl pozitivní test a lekař videl tehotenství...navíc na UZ je ještě brzy...to nemusí bý videt....mě doktor říkal, že HCG v krvi musí být nad 1000 aby videl neco UZ

jak jsem psala, test ob den a uvidíš...hodně štěstí...

dorinek
27. srp 2014

Pokud jsi měla poslední MS 14. 7. , tak to jsi mohla mít ovulaci někdy koncem měsíce, pokud tedy tvůj gynekolog koukal na UTZ v půlce srpna, byla by jsi cca 2 týdny těhotná....no, nevím jestli by mohl něco vidět, možná ano, možná ti chtěl dát naději, kdo ví. Pokud je test, krev i UTZ z ambulance negativní, tak bych to spíš viděla že těhotná nejsi.Ta krev je nejjistější ukazatel, Hcg roste poměrně rychle a pokud tam nic nebylo.... 😔