icon

Můžu být těhu? Nebo je to jen vsugerované?

market97
8. lis 2017

Zdravým , jsem tu nová a měla bych na vás dotaz a prosbu o rady a zkušenosti.
S přítelem jsme se nastěhovali do nového bytu a rozhodli jsme se že se pokusíme o miminko, snažíme se už tak třičtvrtě roku až rok a stále nic. Používám aplikaci na zaznamenání ms a vždy jsem to dostala tak 3 dny před tím co tam udával kalendář a tento měsíc nic, takže jsem čekala ty tři dny do udávaného data a zase nic. Další tři dny nic takže jsem udělala těhu test a vyšel negativní , proste ani náznak. Kamarádka mi řekla ze na test je brzy takže jsem utikala do lékárny koupit mamatest 10 s tím ze ho udělám za pár dní. V praci s kolegyní už jsme probírali ze klidně těhu být mužu ale hodně čerstvě a nechtěla me pustit k praci 😂 . V zápětí bolest jako na ms a jdu na wc a opravdu přišla . Takže zklamání . Jenže , menstruace hrozně slabá , tampon se ani nenasákl a na vložce po noci úplně tečka ani ne krve, na wc jen parkrar utřu a nic . Je to divné protože obvykle mám velmi silnou ms. Bříško pobolívá píchá , bolí zadá , prsa , po ránu nevolnost a během dne se to lepší , pracuji na pokladně a když jsem markovala kuřecí prsa a viděla zvedl se mi žaludek , nikdy mi to nevadilo!
Omlouvám se za sloh a za detaily ale nevím si rady , raději se zeptám tady vás protože nechci být za tupců u dr 😂

raduna78
8. lis 2017

Muzes a nemusíš. Moznosti je hodne. Pockej tyden s dalsim testem a uvidis. Pak to bude i na dr, at bude vysledek jakykoliv. Pokud ti bude zle, upaluj hned. Drzim pesticky, at to dopadne tak, jak si prejes.

market97
autor
8. lis 2017

@raduna78 dobře děkuji , říkám si že to muže byt i jak moc chci tak takový zákon schválnosti, jen je mi divná ta slabá MS

raduna78
8. lis 2017

@market97 nechci predjimat ani vestit. Duvody mohou byt banalni, ale i vážné. Zazila jsem to nekolikrat. Pokazde byla pricina jina. Odpoved da pouze dr. Chces-li mit klid, objednej se hned. Urcite se na tebe zlobit nebude. Jinak tehu a pokladna moc dohromady nejdou.

market97
autor
8. lis 2017

@raduna78 samozřejmě nevím zda těhu jsem takže do práce musím , pokud to dopadne nějak ze budu těhu tak půjdu marodit protože takhle práce v obchodě nejen na kase je náročná i když těhu nejsem

pavlinar
8. lis 2017

Ahoj, můžu jen napsat, že já jsem to tak měla. MS přišla, ale kde nic tu nic... nějaké příznaky jsem měla až později, bolestivá prsa.. a nevolnosti ještě později. Ale to má každý jinak samozřejmě 🙂