icon

Můžu být v tom?

30. lis 2020

Zdravím prosím vás dnes mám termín MS a včera jsem měla k obědu omáčku na česneku.a celou noc mi bylo na zvraceni nikdy jsem to neměla.jo měla když jsem byla těhotná poprvé tak mi po tenhle omacce bylo špatně.ale neřekla bych že jsem těhotná.oac vůbec na to nemyslím.zkusim asi dnes test myslíte že něco ukáže?ted taky po ránu trochu je mi na zvraceni ale dá se to vydržet.je mi od rána pěkná zima.doma máme přes 22stupnusem tam břicho pobolívá jinak mi nic není.co myslíte vím nejste vedmy.

gaaaby
30. lis 2020

Ahoj;)
Jako teoreticky urco muzes;)
Kazdy ma priznaky jine.. me bolela prsa a v podbrisku.. na zvraceni a nevilnosti jako takove jsem zacala mit az pozdeji..zkus test s 10tkovou citlivosti a uvidis..🤷🏼‍♀️☺️

kmarie81
30. lis 2020

No jestli si měla sex a nechránila si se, tak být samozřejmě těhotná můžeš, ale může to být taky jen chřipka. Držím palce ať ti test ukáže přesně to co chceš na testu vidět. 🙂

autor
30. lis 2020

@gaaaby Ahoj děkuji za odpověď zkusím za chvíli mám test benu růžový myslím je to takový plastový.bud a nebo jako mimi by jsme chtěli ale nešlo to tak jsem se na to všechno vyprdla.a to by byl zázrak kdyby se povedlo po 4 letech.moc děkuji ale zároveň se bojím tohohle tě dnešní doby co je tak bych asi mimi odložila na déle ale kdyby přišlo nebranilanebránila

gaaaby
30. lis 2020

No ten ruzovy z benu neni zrovna moc dobry.. myslim si ze neni 10tkovy a jestli ti dnes vynechala men. Tak to je brzo jako vseobecne.. ale zalezi jak si mela pravodelny cyklus a kdy pripadne byla ovulka.
Testovala bych urco z ranni moci. Takze bych do zitra pockala a idealne skocila pro ten 10 test

autor
30. lis 2020

@gaaaby je to 10mlu jiný nemám.nemam možnost koupit.zkusim ho ráno.cyklus mám teď nepravidelný minulý měsíc jsem měla cyklus hodně dlouhy dostala jsem ms až po 20dnech zpoždění měla jsem cystu.pak jsem krvacela jak ho... Tak uvidíme ale já myslím že nehudu tehu Děkuji 🙂
@gaaaby