Můžu tomu věřit?
Ahoj,
včera jsem si zkusila udělat test, protože jsem to ještě nedostala. Beru Duphaston a uz je to 11 dní a stále nic. Většinou to dostanu do max.5 dne. Minulí měsíc to přišlo cca 13 dní po dobrání,než jsem to dostala dělala jsem si test a nic. Ale teď na mě vykoukli hned po namočení testovala jsem prvním kolem 18 hod. Dnes jsem byla u dr. utz nic neviděla jen mi vzala krev. Podle menstruace bych mohla být 5tt. děkuji všem za názor

Ahoj... No testům bych věřila a urcite se neco děje v tobě. Jen aby krev vyšla a dsle utz.. Ale dle me to tam rozhodně je. Přeji aby vše bylo v pořádku a dopadlo to ❤
a kdy tomu chceš začít věřit? až ti bude řvát mimčo v náručí? to jsou dálnice jako hrom, tak můžeš začít slavit😀 gratuluju🙂
Taky myslím, že to vypadá jednoznačně. V pátém týdnu je na ultrazvuk ještě dost brzo, takže fakt nemusí nic moc vidět. Gratuluji 🙂.
Krásná dálnice 😵 Držim palce ať se zadrápne a drží až do Tvý náruče 😉
Mas krásnou dálnici gratuluji. Jinak já. Byla v 6tt na utz a videl to hrozné malinký to tomu děj Cas🙂 . jinak mě bral krev zítra mám volat a modlim se😀

Myslím, že je to víc, než jasné. Gratuluji 😉 😉 😉