Můžu už být těhotná? Jsem unavená, mám skoro pořád hlad
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli si myslíte, že bych mohla být těhotná?
Brala jsem HA cca 5 let, a protože jsem nějakou dobu něměla známost, tak jsem je brát přestala. Nebrala jsem je zhruba půl roku, ale pak jsem se seznámila s nynějším přítelem, a tak jsem je znovu začala brát.
Protože jsem si dva dny za sebou zapomněla vzít prášek a vzala jsem si ho vždy až druhý den, řekli jsme si, že je vysadím a přestanu brát, a začneme se snažit hned. V platíčku jsem měla dobráno cca 8 pilulek, to znamená, že to bylo v 2. týdnu braní, co jsem je přestala brát. Netušila jsem, že se to nesmí. To bylo 5.5. Kvůli vysazení jsem dostala pro mě tenkrát nečekanou MS 9. 5. a 12. 5. mi skončila. Prášky už jsem si samozřejmě nenasadila, a snažili jsme se dál, i přes negativní testy, což jsem dělala zbytečně a zbytečně jsem byla zklamaná. Takže plodné dny jsem měla kolem 22.5. a další MS jsem dostala až 13. 6. a skončila mi 16. 6. I přes MS jsme se s přítelem milovali, protože si tak moc přejeme miminko, že jsem někde četla, že některé otěhotněli i přes MS. A protože si nejsem tak jistá těmi plodnými dny, tak jsme se snažili skoro každý den. Kolem 27. – 29. jsem měla vypočítané ty plodné dny (nevím tedy, jestli správně), a tak jsme se snažili každý den, s tím, že se opravdu už musí zadařit. MS bych měla dostat tento pátek 11. 7., jsem strašně unavená, a cítím se jinak, mám takové divné břicho, jako kdyby se uvnitř něco dělo, často chodím na malou a mám skoro pořád hlad a mohu sníst něco slaného a vzápětí třeba čokoládu. Navíc nemohu spát na břiše, a to jsem tak usínala pořád, a teď poslední dvě noci se pořád budím a nemohu usnout třeba i hodinu a půl.
Omlouvám se za dlouhý román, ale myslíte si, že už by se mohlo zadařit? 🙂
Tak snad to dopadne. 🙂 Máme se s přítelem teď stěhovat, tak snad na to přestanu už konečně myslet :D Jinak mi to moc nejde, všude vidím děti a těhotný... a už chci taky. 🙂

@mare1 No jestli se zadařilo nevím, ale pro to aby se zadařilo je dost často směrodatné nemyslet na to. Pokud se na to soustředíš jako zrovna teď budeš mít 100% skoro všechny příznaky. Takže být tebou vypustím to a klid. Já na to taky myslela pořád a až když mě poslali na 2týdny pryč. Říkala jsem si že otěhotnět bude těžké, že se na to vykašlu. Vrátila jsem se, dostala týden dovolené a mimísek je na cestě.