Na 1. ultrazvuku nebylo těhotenství vidět
Ahoj holky, včera jsem byla u dr. na prvním ultrazvuku ale bohužel tak nic neviděl, akorát zvětšenou sliznici. Jsem od té doby celá nervózní. Dělala jsem si TT dr.max a pro jistotu i digitální všechny byli pozitivní a digitální nám ukázal + 2-3. Nesetkala jste se některá s tím?
To je asi opravdu moc brzy. Byla jsem na ultrazvuku dva týdny po tom, co mi Clear Blue ukázal + 2-3 a byla tam teprve malá bublinka 🙂
@jana1499 Sla jste moc brzo.zalezi kdy byla ovulace,podle poslední ms se spatne urcuje muze byt rozdil i 14 dni a to opravdu nemusi nic byt videt
@jana1499 Pokud nejsou komplikace tak je lepsi jit k lekari 3-4 tydny po terminu ms,nekdo chodi i dele.
@dolezalovalucie ovulace byla kolem 17.5. poslední ms jsem měla 4.5. @maggys jsem z toho celá nesvá s první dcerou jsem šla poprvé k dr když jsem byla v 9. týdnu a šlo to krásně vidět tak mě to včera trošku vyděsilo
@jana1499 No jo ale to ste teprve v 6tt a předtím ste sla v 9tt,3tt je hodne velky rozdil,na další kontrole uz by mělo byt videt krasne
Holky moc děkuji aspoň za trochu úklidneni 🙂 budu to muset ty 2 týdny vydržet a moc se nestresovat

To je jeste moc brzo...to tam nic nevidi. Kdy jdete na kontrolu?