Nafouklé břicho, tělesná teplota 37,3, pálení v očích
Ahoj, zazila nektera z vas tyto příznaky - ca od 8DPO:
- zvysena telesna teplota 37,1 - 37,5 - pretrvava doted. Nyní jsem 11 DPO. Test porad negativni :(
- bolest hlavy
- unava
- unavene a precitlivele oci
- 10 DPO - okamzite po veceri jsem zvracela
@lukacirek Ahoj nechci tě nějak zrazovat, ale tento stav můžeš mít klidně z toho počasí, které se nyní venku odehrává. Neupínej se. Netestuj a budeš sama překvapená. Nech to až na termín menstruace. Toto jsou zbytečné dohady a přináší to jen zklamání. Můžeš a nemusíš být těhotná. Uvidíš. přeji hodně štěstí... ;)
Teplota 37,5 asi nebude těhu ☹
Prave ze jsem tady několikrát cetla v jinych diskuzích, ze je to bezne mit 37 - 37,5 hlavne v prvních týdnech....
Odpoveď ti dá TT po tom, čo ti bude meškať MS. Príbehy iných ti nedajú žiadnu istotu.
11 DPO se negativnímu testu nedivím. Hele - co takhle počkat do vynechání menstruace, potom testovat a ne se takhle nervovat 🙂

Tak to budeš asi nemocná 🙂 ... Zajdi si k doktorovi ... Když jsme se s přítelem snažili o miminko prvních pár měsíců taky jsem měla hned všechny příznaky těhotenství a nakonec už to trvá rok a par měsíců a furt nic 😉 ...nemyslím to zle, ale pokud je opravdu TT negativní tak asi bude něco v nepořádku ... zkus to ještě vydržet a kdyby bylo nejhůř tak zajeď na pohotovost 😉 počítám že teď o prodlouženém víkendu doktoři nikde nebudou 😉