icon

Negativní TT, ale MS stále nikde

cmyk93
25. říj 2017

Ahoj holky, je mozne aby 2 TT byly negativni ale ja byla těhotná? Dite jsem zatim neplanovala az tak za rok, ale jsem 44 DC a takhle dlouhy jsem ho nikdy nemela. Obvykle mivam Ms po 36 dnech presne kazdy mesic jako hodinky. Ale v zari jsem Ms dostala 28 den a od te doby nic, cili dnes je to 44 dni. Ze by mi bylo nejak spatne se rict neda, minuly tyden me bolel podbrisek jako bych to mela dostat ale nic. Tedka me trochu boli prsa na dotek. Je mozne ze i pres 2 negativni testy jsem tehotna, nebo se mi zblaznily hormony? Antikoncepci neberu 3 roky a musim rict ze za poslednich 14 dni se mi na brade dost zhorsilo akne.
Dekuji za rady,pokud jste se s tim nektera setkala a doufam, ze jsem to napsala srozumitelne :D

monenta
25. říj 2017

možné je vše 🙂 já mám teda ms 28-53 dní, ale bylo mi to i tak divné, tak jsem si udělala tt a nic. ms pořád nešla a za 10 dní už jsme měla dvě čárky. poslední ms 10.5., první test 20.6. - cítila jsem se divně a nic a druhý 30.6 a dvě čárky ;) (kdyby nebyly, tak jsem si říkala, že zajdu k dr, že to není možný). zajdi si na gyndu, ať ti vezmou krev, případně tě prohlídnou jestli tam nezlobí něco jiného. buď jsi v začátku, že to tt prostě nebere nebo je to něco jiného..

snahnah
25. říj 2017

Ja to tak mela o prazdninach. Testu jsem udelala asi 10,ciste nebo slaboulinka carka,asi duch. Sla jsem k dr., v deloze nic,v krvi HCG 24,takze podezreni na mimodelozni. 54.den jsem to dostala, pry zamlkle tehotenstvi. Ale zase kamaradka kamaradky pry mela vsechny testy negativni a zjistili to az z krve. Dneska jsem 44.den a mam slabou druhou carku... Test znacky Cemio.

katy166
19. črc 2021

Ahoj, ráda bych oživila tuto diskuzi, abych zbytečně nezakládala novou diskuzi, když mám tento problém.
Mám dnes již 1 den zpoždění, ale i přes to, že BT klesla a TT je negativní, tak MS stále nikde a není ani náznak, že by měla přijít. Cítím se úplně stejně, jako jindy.. Jediný, co je trochu jinak, tak je to, že asi cca poslední týden se cítím trochu víc unavená a po jídle mi jakoby ztěžkne žaludek a je ni mírně špatně. Ale to a tím souviset nemusí. Podle BT jsem dnes již 12 DPO. Je možné, že se mi nějak prodloužila LF vlivem braní kotvičníku tablet a kvalitní kyseliny listové? Začala jsem to brát začátkem měsíce. Nikdy jsem tohle nezažila a i když vím, že mi nezbývá než čekat, tak jsem z toho lehce nervózní.