Nejistota v těhotenství: Jak poznat první příznaky?
Dobrý den chci se zeptat nevím jak to mám říct.
No prostě je mi 17 a nevím jestli jsem těhotná zpoždění MS mám 24 dní byla jsem na ginekologii a tam mi řekni že na ultrazvuku nic nevidí bylo to myslím 11.8. brali mi i krev a ta byla negativní ale přijde mi že jsem těhotná. Bolí mě a svědí bradavky jsou citlivé a zvětšili se mi i prsa, některé ráno mi je špatně, jsem často unavená. Kdyby mi někdo poradil tak bych byla ráda děkuji.
@renat23 ten jsem si dělala před 14 dní a byli tam hodně slabý čárky.
@ellinka8538 podle příznaků by krev byla už pozitivní tyto příznaky jsem měla jeden čas jako PMS
@ellinka8538 tak udělej znovu, když máš příznaky 14 dní je dlouhá doba. Pokud bude negativní tak bych řešila na gynekologii , můžeš mít rozházené hormony treba
@lencaa11 ty jsem měla až tenhle poslední týden
@renat23 dobře děkuji za pomoc
@ellinka8538 tak bych vzala test a udělala test když bys byla těhotná už dávno teď by tam byla dálnice
Pokud by to byly těhotenské příznaky, ty máš až při vzestupu HCG hormonu. Pokud byla krev na HCG hormon ale negativní, tak nejsi těhotná.
Nejedná se o těhotenské příznaky, ale třeba o PMS, nebo rozhozené hormony...
Udelej si znovu těhotensky test. A pak ukaz fotku. Pokud bude negativní, budou to jen hormony. Si mladicka, muze to byt jeste doskakane.

@ellinka8538 co udělat tehu test?