Nemám menstruaci, ale test je negativní. Mohu být těhotná?
Zdravim vsechny vim ze nejste vestkyne ale chtela bych se zeptat zda se to nekomu nestalo?Mam zpozdenou ms tyden dle kalendare a 10 dni by to bylo dle posledni ms pred par dny me zacalo stridave bolest podbrisek ze ms se blizi takova pichlavejsi bolest a pridalo se ze mam neustale hlad i kdyz se najim.test jsem si delala pred 4 dny a negativni a dnes vecer a take negativni tak nevim zda by to mohlo byt tehotestvi,nechranime se.stalo se to nekomu,ze me neustale hlad test negativni a presto jste byli tehotne?
Tak to jsme 2 😆 taky čekám už víc jak týden. Bolí mě celý spodek, vypadám jak puberťák a sežrala bych všechno, ale MS nikde. Testy negativní a takhle už od minulého pondělí. 🙈 Asi ten úplněk. 😀
@cherie24 aha taky dobry jen ja nemam chut na vse ale jen na tvaroh v 9 vecer kazdy den mam dva nanuky z tvarohu.a jogurt take.uplnek nevim ten neresim.a testovala jsi vicemi testama nebo jen jednim?
Tak dnes jsem delala test z ranni moci a mozna malinky dousek tam je ale sotva viditelny mozna ze mam vidiny po tech 7 letech😂 no bud jeste pockam nebo jeste koupim jinou znacku testiku protoze porad pouzivam jen intimed ale myslim ze uz by tam byka dalnice kdyz dnes je zpozdeni 8 den u prvniho jsem mela ducha uz 3 dny pred ms.
Ahoj. Však pošli fotečku 🙂.
Clear Blue udává poměrně velmi časné výsledky. Mohla se ti posunout ovulace. 🙂 Já už to dnes konečně dostala po víc jak týdnu bolení břicha 🙏 Ale já teda slavím, třetí mimi 2 roky po sobě, to už by mě vážně odvezli 😁 Tak budu držet palce, ať vám to taky dopadne, jak si přejete 🍀
// se můžou klidně objevit až 14 dní od datumu Ms jde o ovulaci mohla se klidně posunout s tím pádem není třeba zpozdneni 8 dní ale klidně min nebo žádné zatím vyčkala bych pár dní a test zopakovala třeba Benu ,Rosmann ,atd...
@lencaa11 ted jsem udelala z ranni moci a nevim mozna me oci sali nebo si to vsugerovavam ale mozna carku druhou vidim a vy?
Bohužel, douška nevidím. Třeba bych ještě týden počkala a pokud bepříjde ms nebo nebude aspoň duch, zašla bych na potvrzení krevním testem.
@reeeza bohuzel uz netestuji kaslu na to nejsem tehotna.

Může to bejt cokoliv PMS před Ms ale i klidně TT počkala bych ještě pár dní když bude test negativní a Ms nepřijde tak se poradit s lékařem na nějaké kontrole