icon

Nevim, jestli jsem těhotná

nikolinka10
26. led 2017

Prosim o radu včera jsem si delala test a vysel mi takhle byla sem u doktora ten mi udelal ultrazvuk a nic tam neviděl pric teda tam mam dvě čárky ? Je mi porad tak divne Dekuji za odpověď

Nevim, jestli jsem těhotná
jullli
26. led 2017

Protoze je jeste brzi 🙂 test je jeste hodne slaby nabrali vam krev? Jak dlouho mate spozdeni

nikolinka10
autor
26. led 2017

Prave ja mela me dívky 1 ledna a skončili mi 6 nehoda se nam stala 15 ledna prave a udelala sem si test a vysel mi takhle me dívky mam dostat na konci mesice nejak tak no krev mi nenabrali vůbec jen ultrazvuk a tam nic neni no

jullli
26. led 2017

@nikolinka10 protoze je jeste brzo kdyz neni ani doba ms ;)

irisv
26. led 2017

Ani MUDr. takhle brzy nic nepozná, max. můžete mít sliznici, ale i na tu je podle mě brzo...počkejte do termínu MS, to řekne víc. Nehledě na to, že s MS se může zárodek "odplavit".

misulinka44
26. led 2017

Jit k dr ksyz jeste ani neni vynechana ms je k nicemu...neuvidi vubec nic. K dr nejdrive 14dni od vynechani,klidne i za tri tydny,pokud samozrejme je vse v poradku,zadne spineni,bolesti apod... test mas pozitivni,jen musis cekat,zsa bude silit carka...testuj obden a stejnym druhem testu(stejnou znackou). Ale tohle ti snad tvuj dr rekl...ze je jeste brzo,ne? 🙂