icon

Nevolnost 6 dní po ovulaci. Jsem těhotná?

tydlity
18. bře 2015

Ahoj holky, pozitivni ovu test jsem mela 11DC, snazili jsme se ten den a pak 2dny potom.Dnes je to 6dni od pozitivniho ovu testu a od vcerejska mam bily chvilkama trochu prusvitny vytok. Dnes jsem od odpoledne hrozne unavena a musela jsem odejit z prace, protoze se mi motala hlava, brnela me hlava, ruce, nohy a neudrzela jsem se delsi dobu na nohou. Porad se mi chtelo zvracet. Ted uz me jen boli hlava a jsem unavena. Tehot.test jsem si delala i kdyz vim, ze je na nej moc brzy a byl negativni. Myslite, ze to mohly byt priznaky tehotenstvi jeste pred pozit.tehot.testem? Stalo se to nekdy nektere? Menstruaci mam dostat az za 11dni.
Jo a jeste me boli prsa. Jedno min, ale druheho se nemuzu ani dotknout a trochu me uz druhy den poboliva v podbrisku.

alboo
19. bře 2015

@tydlity mně bylo blbě témeř hned a test taky nebyl ještě pozotivní

tydlity
autor
19. bře 2015

Dekuju 🙂 No ja porad doufam 🙂 Dnes me boli hlava jako strep, trochu tlaky v brise a prsa me neskutecne boli. I me to nekolikrat behem noci vzbudilo, ale spatne uz mi nastesti neni. Nekde jsem cetla, ze nektery zensky meli jednodenni nevolnost pri uhnizdovani, tak treba to bylo ono 🙂