Nevolnosti, napětí v prsou, bolest břicha, ale TT negativní. Co by to mohlo být?
Ahoj holky, jdu za vámi s prosbou, tenhle měsíc jsem měla slabou ms, předtím jsem krvácela dost lékařka mi predepsala prášky páč jsem krvácela i mimo cyklus celý měsíc v kuse a pak cca 3 dny. Klid a pak na novo. Už jsou to dva měsíce co jsem dobrala ty prášky a menstruace byla silná, ale tenhle měsíc spíše špinění začalo to 17.10 a 21.10 už kapička světla, každý večer už asi 5. den mi není nejlépe mám pocit na zvracení a břicho nafoukle jak balón a mám zvláštní tahavou bolest od levého vaječníků k pupku. A nevím co se děje a co už vůbec nechápu tak sw mi zvětšila objemově prsa :(
Co by to mohlo být dnes dělaný těhu test a negativní

@mourovatakocka děkuji moc, nedalo mě to tak jsem se zeptala, před tím jsem měla silnou a teď vubec nic jindy člověk měnil vložku co hodinu a teď mi stačila jen intimka
Za 2 až 3 dny bych zkusila tehu test, pokud možno citlivější, za mě mamatest mi ukázal tři dny před MS, ale záleží na ovulaci, pak bych se objednala k lekaři
@vetkity Snad to nebude nic vážného, jen ti třeba nesedí prášky. Určitě zkus ten test a podle toho se zařiď. A pak dej vědět 😉!
@mourovatakocka dám a děkuji moc
Možná zkuste jinej a uvidíte 🙂

@vetkity Zkus test ještě za dva, za tři dny. Pokud vyjde negativní, zkus zavolat na gyndu, abys neměla nějaký problém. Můžou ti jen nesedět tyhle prášky, uvidíš.