Nidace. Špinění, trošku krvácení a nedopadlo to?
Ahoj holky, zeny, mamy, chci se zeptat, u koho probihalo nidacni spineni trosku rano krvaceni, a nedopadlo to? Poboliva me v podbrisku, jak pri ms. Jinak ja se moc nepozoruju, takze krom bricha mi asi neni nic😏 jednou jsem mela zkusenost, ze jsem krvacela tri dny, potom spinila a myslela ze je to ms. Ale tak snad tohle bude jine a klapne to. 😇
Omlouvam se za anonymitu, ale mam tu zname, a nechci aby to vedeli😇
Ahoj, já byla těhotná 5 krát a ani jednou jsem nezašpinila nebo že by jse u mě projevilo špinění při zahnízdění 🙂každá to máme, jinak držím palce🙂
prvni tehotenstvi ne, pri druhem jsem spinila asi 5 dpo, jen lehce, fakt malickato. V den ocekavane ms jsem spinila dost, bricho me bolelo do asi 16tt kazdy den
U prvního nic. U druhého jsem ukázkově odmenstruovala a miminko zdravé. U třetího jsem špinila v den vynechané ms a pak ještě za dva dny po a miminko vydrželo. ;)
Ahoj, já u prvního těhotenství nic a u druhého jsem "to dostala" den po vynechání, nějak jsem neměla čas to sledovat a když jsem měnila druhý tampon a byl čistý, tak jsem byla překvapená. Takže jsem "to" měla jedni odpoledne cca? A mám dvě děti ☺️