Opožděná menstruace, zvracení a výtok, test negativní. Co dělat?
Ahoj holky, mám 10 dní zpoždění menstruace, snad už týden mě bolí břicho (křeče) jako bych to měla dostat. K tomu se mi přidal takový bílý nepříjemný výtok. Včera ráno jsem zvracela. Těhotenský test jsem si dělala minulý týden a negativní a dnes taky a opět negativní. O miminko se delší dobu snažíme. Jenže! Problém je v tom, já bych ke gynekoložce zašla ihned, ale jsem tady přistěhovaná a mám 213 pojišťovnu (revírni bratrská) a tady v okolí mě žádný lékař nevezme z důvodu že nemají smlouvu s touto pojišťovnou. Gynekoložku mám 500 km od sebe. Nevím, zda mám počkat že menzes dorazí nebo se tam ty dvě čárky objeví. Ale zase to může být něco jiného.....
@jancaaca Jo... tak to mohla proběhnout klidně až za týden 😔 Stejně jako i týden po bolestech podbřišku atd., to nejsou spolehlivé ukazatele 😔 Ovulační testy jsou v přesnosti velmi nepřesné 😅 Detekují hladiny LH, ale jak vysoká hladina LH zrovna u Tebe spustí ovulaci, to už nevědí. Pokud opravdu ovulace proběhla a tt je negativní, tak se obávám cysty. Nemusí jít nutně o nic špatného, třeba se vstřebá, nebo praskne, ale kontrolu na gynekologii bych doporučovala 🌹. Pokud během pár dní dorazí menstruace, tak ovulace byla jistě až později.
Mne se to tak stava.. v lete treba, velke bolesti, tlaky v brise, zpozdeni 11 dni, tt negativni. K dr jsem chtela jit po 2 tydnech zpozdeni, na kontrole to zminim
Máte holky zkušenosti s darováním vajíček?
@marketanova to bohužel nemám zkušenost

@jancaaca Kdy byla ovulace asi nevíš... Popiš ten výtok. Nejde jen o normální plodný hlen? Mohla se v cyklu pouze opozdit ovulace a tím pádem dorazí MS později. Anebo můžeš mít cystu na vaječnících... Kdyby bylo hůř, tak na pohotovost? Velké nemocnice by měly ošetřit i s takovou pojišťovnou. Anebo požádat o vyšetření někde na gyn jako samoplátce... holt investice do zdraví 😔