Opožděné menstruace, testy negativní
Zdravím všechny je mi 14 no a minulí měsíc se mi zpoždily měsíčky o den. Noo a tento měsíc jsou to už dva dny a měsíčky nikde čím to je nevím :( bojím se že v tom jsem už sem si udělala dva testy a negativní :( vůbec nevím co se děje a jsem z toho nadně :( Předem děkuji za odpovědi.
Jo mám a celkem pravidelný, MS jsem vždy měla pravidelnou až na minuly a tento měsíc :/
Pouzivate ochranu?
Jen na okraj...v čtrnácti by si ještě žádný sex mít neměla🙊 a myslím, že v tomhle věku to není nic divného, že MS není pravidelná a mohlo s ti to opozdit i stresem a TD..
@aklin používáme a to vždy
žádné příznaky těhotenství na sobě nepociťuji :/
@smilegirl24 nebudu ti delat kazani, nejsem tvoje matka. Kdybych zjistila, ze moje dcera ve 14 letech dela techtle mechtle zrejme bych ji prerazila a horsi by bylo kdybych zjistila ze je tehotna, ta by to stezi rozchodila. Dam ti jednu radu, davej si pozor at nejsi v tom, kdyz jsi jeste tak mlada, jsou to jenom problemy.
@aklin dáváme si pozor, vím že jsou z toho jen problémy

Je zcela bezne ze Ms se v tomto veku opozduje, je nepravidelna, ona se bude postupne upravovat. A jen tak na okraj mas pritele, se kterym jsi mela styk?