Otěhotnění při menstruaci: Je možné na základě zkušeností?
Ahoj holky, se zblázním. MS byla 3.9. a byla standardní (síla i délka)... milování bylo: 3, 6, 9 a 13 DC. Od 9-13 DC mě mravenčily prsa, 13DC mi bylo zle (zamotala se mi hlava, tak jsem myslela, že je to ovulace, protoze me i začal bolet podbřišek... ale mě bylo zle komplet dal (na zvraceni i bricho) i 14 DC i 15 DC a i dnes (16 DC), tak mi to nedalo a koupila jsem si test s tim, že kdyby byl negativni, tak pockam do terminu MS, protoze mi to prislo cely neuvěřitelný. První, kdy mě to napadlo, jestli nejsem těhotná, bylo včera, když se mi udělalo ráno zle v buse (jedu do kanclu sotva 10 minut, normalne je mi v buse blbe po hodine) a vcera mi bylo zle vecer a pri usinani pnulo v podbřišku. No a je tam 👻 a ne po limitu, byl tam hned od začátku, sotva jsem proužek zanořila do nádobky 🙈 a já myslela, že se rýsuje kontrolní čárka, ale ona to byla ta potvrzujici ...asi se zadařilo ten 3DC. V červnu jsem potratila v 7tt, takže se raduju hodně opatrně, ale jsem úplně hotová 😃 a snad teda vidím dobře a bude silit 💪🏻 se omlouvám, furt na ten test čumím jak husa do flašky 🪿🍼. Dneska v práci nic neudělám 🙈😃🤣

@mackys Děkuju, věřím, že bude sílit, ale zároveň jsem zdrženlivá. V červnu nesílil, testy byly týden stejný, ale nechtěla jsem si připustit, že je něco špatně, pak potvrzen hematom, opožděný vývoj a pak kolaps plodu a taky kyretáž 🙈 ten pocit prázdnoty a zároveň úlevy, že mě už nic nebolí a vím, na čem jsem... to bylo hodně zvláštní. Tobě taky držím palce, ať jsi brzy fit a zadaří se.
@leila7 Myslím, že Ti do toho nic není 😀 jsme poměrně vyvinuté opice, kterým teče sprcha s teplou vodou a dodržujeme hygienu před i po... a pokud z toho sexu během MS a ovulace těsně po je mimčo, po kterém oba toužíme a v IVF klinice řekli, že vlastní dítě přirozenou cestou mít spíš nebudu, tak je mi to vážně jedno, kdy byla ovulace 😀 podstatné jsou pro mě dvě sílící čárky, bijící srdíčko, pak normální vývoj těhotenství a porod se šťastným koncem.
@felis to se ti nedivim, ze se bojis, aby to nedopadlo jako posledne. ja se divim, ze me ty carky silily, jelikoz to bylo spatne uz od pocatku a plod se vubec nevyvijel. takze kdyz jsem skoncila na pohotovsti kvuli krvaceni, tak dle MS jsem byla 7+5, ale uvnitr (dle UTZ) to odpovidalo 5+2 a odeslo to samovolne.
A dekuji, snad budu mit brzy stesti jako ty 🙂
@misha31 byla jsem ten měsíc před na gyndě, takže vím, že tam nic nebylo a MS pak přišla jak měla a byla silná, jak měla být. Počkám... nemám ani zdaleka termín MS 😀 budu testovat zítra a pak obden a pak teprve se objednám na gyn. Co se má stát, stane se. Co mě potrat v červnu naučil, tak je nelpět. Hodně mi pomohla terapie po potratu. Jako mám teď radost, jsem v šoku, ale nějak to beru zkrátka s větší rezervou.
Tak dneska pouze stín (stejná značka, ranní moč), takže myslím, že jestli tam něco bylo, tak to odejde s MS. A jako je lepší teď než později s ohledem na zkušenosti z června - příroda ví, co má dělat.
@mackys No, mě je pořád špatně a bolí mě břicho, jsem unavena a to jsem spala pres den... je to jine než na ovulaci, jinak než na MS. Nevím, sama jsem zmatena jak sáňky v létě... počkám pár dní, možná až do MS a asi koupím digitální. Na hledání duchů nemám nervy ani čas 😆 příští týden mi začíná kurz, v říjnu druhý kurz, pak má táta svátek, dcera slaví 17., muž má svátek, chodím do prace - potrebuju energii a ne cumet na proužky. Buď tak nebo tak. Tohle mě teda fakt neba 🤣
@eleanora00 ahoj, ten spodní je úplně stejný jako můj dnešní. Úplně stejně prosvítá stín. Nepíšeš kolik dní máš do MS, jestli už jsi to dostala po porodu?
A jak chceš aby to dopadlo? 😃
Jsem v cajku, mám skoro dospělou dceru... ta už by vozila kočárek, ale neumím si představit mít děti rok po sobě. Já prostě nejsem úplně matka, která slinta do kocaru a její děti jsou celý svět... ale jestli si druhé přejete, tak Ti preju, ať sílí! Zkus taky za pár dní 😉 třeba si budeme spolu psát z procházky s kočárkem s malými Blíženci 😆😆😆
@felis po porodu jsem MS jeste nedostala, tak prave nevim od ceho se odpichnout :D kdyz by to nevyslo, tak si reknu “je to je skoda :/“, naopak kdyz by ro vyslo, tak bych si rikala “tvl co ted :D” urcite bych si to nechala. Mam doma 5letaka a 2 mesicni :D tak uvidime co z toho bude nebo nebude :D
@eleanora00 ten spodní je negativní kdyby to bylo jako nahore tak by to bylo lepší zatím nic kdyby vám bylo špatně od tt už by test byl pozitivni spíš hormony , nachlazení ,stres atd ..
@lencaa11 ale já nepsala, že si ten digitální udělám hned 😉 psala jsem: "počkám pár dní, možná až do MS a asi koupím digitální. Na hledání duchů nemám nervy ani čas," 😃 vím, jak fungují testy, tělo, cyklus a i to, že ten digi má o něco horší citlivost, ale zas je... prostě takovej noooo, jakože to neokecáš 🤣
@eleanora00 uvidíme za par dni. Obě se máme, čím zaměstnat. Moc se k tomu neupínám: ještě se totiž nestalo, aby to nějak nedopadlo 🤣 a na příští týden mám na práci jiný věci, než zírat na papírky a třeba i ty příznaky přejdou a dostaví se MS. Anebo nedostaví... 🤷🏼♀️
Na kdy máš naplánovanou kontrolu po 6ti nedělí?
@felis prikladam dnesni TT. Myslim ze tam nic neni 🤷🏽♀️ mala ma uz 2 mesice, takze uz mam par tydnu po sestinedeli. Tehdy mi na kontrole rekli ze tam vidi fakt hodne folikul, ze jsem hodne plodna :D
@eleanora00 no, ale já tam vidím dva duchy 😃 zkus to zopakovat za 2 dny
@eleanora00 taky vidím na obou slabé čárky 🙂
@eleanora00 spíš rysky ukáže čas zda to budou čárky 👍
@eleanora00 jsou to dosti divné testy moc namočené
@lencaa11 myslite tedy ze jsou falesne?

Ahoj, fotky vetsinou trochu zkresluji, ale duch je videt pekne a urcite bude silit a za par dnu uz budes mit na testu dalnici 🍀
Ja jsem na tom byla podobne o prazdninach - pres den podivne nevolnosti, najednou hodne akne a pak krasne 2 // na testu. ale dlouho jsem se neradovala a v 8 tt to vse skoncilo (zamlkle tehotenstvi). Ted si odbyvam MS a doufam, ze dalsi mesic uz neprijde a zase budou na testu //.
Tobe preji, at vse dopadne dobre a ty se muzes dal radovat a pristi rok se tesit na mimi.
PS: prace neutece :D