icon

Otěhotnění v šestinedělí po revizi. Zažily jste?

carmenz
23. čer 2021

Ahoj holky, brzy mi bude končit (příští týden) porevizní "šestinedělí". Po 2 a něco týdnech od revize, 4.6., jsem byla na kontrole, úplně nadšená doktorka, jak krásně sliznice dorůstá. A že po 1. Ms můžeme začít znovu se snažit. No, koupila jsem ochranu, že tedy už pomalu můžeme začít s chráněným sexem (i kvůli zánětu) a 10.6. na to opatrně vlítli. No! Opatrně...10 let používáme jako naprosto spolehlivou antikoncepční metodu přerušovanou soulož. A jsme v tom fakt dobrý, což se o použití kondomů zjevně říct nedalo 🙈 Byli jsme jak maturanti, schválně jsem ještě koupila nějaké tenké, takže hrůza, muž navíc po docela dlouhé době abstinence nevydržel zrovna dlouho, takže se stala prostě nehoda.
A já teď trnu...Ms zatim nikde, na testu zatím jen lovim 👻 a bojím se, že jsme nezodpovědní anarchisti a jsem fakt zase těhotná...kdyby jo, je tu někdo takový? A jak to dopadlo? Vím, že MS může dorazit klidně po konci šestinedělí, že to nemusí být ještě tak horké. Ale děkuji za každou zkušenost 🙏

michaelarousova
23. čer 2021

@carmenz ja otehotnela take velmi brzo po revizi a dopadlo to dobre ☺️My se zas chranili jako ze si budu delat ovulacni testy..no moc mi to neslo 😂 pokud na kontrolebylo vse ok byla bych v klidu☺️

carmenz
autor
23. čer 2021

@michaelarousova Jo, ty jsem si taky dělala, škoda mluvit 😅 No dnes jsem na testu měla ducha, ale třeba je to zbytkové hcg, ačkoli ostatní testy z tohoto týdne byly bílé 🙈 Tohle byl jediný z ranní moči. No uf, uvidíme...

michaelarousova
23. čer 2021

@carmenz ono se po te revizi dost casto hned povede😂tak drzim palce☺️

teress1215
24. čer 2021

@carmenz Já jsem otěhotněla v šestinedělí po revizi, bohužel to ale skončilo biochemickym.. po revizi sem normálně dostala ms po 4 týdnech ale byla sem si na 100% jistá ze sem zase těhotná ale bohužel po 5ti denním zpoždění další ms nakonec ms přišla a mimčo odešlo s ní

barulina
24. čer 2021

Ja hned po sestinedeli. Myslím, že tělo si umí samo vybrat kdy je čas na otěhotnění ikdyz to treba nedopadne.