icon

Ovitrelle a pozitivní test 9. den. Je to těhotenství?

marp482
25. lis 2024

Ahoj holky, chtěla bych se s Vami poradit ohledně testování po pichnuti Ovitrelle, pripadne Vaše zkušenosti. V pátek 15. listopadu mi byl na UZ potvrzen dominantní folikul velikost 17.2mm. V sobotu večer 16. listopadu jsem jsem si měla pichnout Ovitrelle. Nyní jsem tedy 9. den po aplikaci a samozřejmě jsem nevydržela a udělala test, kde je slabý duch. Přisuzují to ještě injekci, ale mám ji poprvé tak nemám zkušenosti. Měla jste některá 9. den pozitivní test a bylo to těhotenství? Díky za rady 😊

Ovitrelle a pozitivní test 9. den. Je to těhotenství?
lencaa11
25. lis 2024

@marp482 ano to je ještě injekce většinou od 12 dne by se mělo testovat každý den aby se vidělo zda test sílí někdo má injekci 14 dní v těle

janik01
25. lis 2024

@marp482 když nevydržíš a budeš testovat dál, tak jestli jsi těhotná, bude test sílit. Jestli ne, a je to otrivelle, tak bude slábnout.

marp482
autor
25. lis 2024

@lencaa11
@janik01
Díky za odpovědi. Prošla jsem se tady jiné diskuze takže chapu jak to funguje, spis mi šlo asi o vlastní zkušenosti 😅 nebo jestli někdo není v podobne situaci ať se můžeme podpořit 😊 ta netrpelivost je hrozná věc

ajdi002
25. lis 2024

@marp482 Ano, měla jsem devátý den po píchnutí Ovitrelle podobný test... a ano, zatím se těhotenství drží. Ale pozitivita 9. den byla jistě z té injekce. První mírné ztmavnutí přišlo až 13. den, to jsem začala tušit a doufat. 15. den už se vybarvil parádně. Já Ovitrelle na testech standardně pozorovala ještě 14. den od aplikace.

marp482
autor
25. lis 2024

@ajdi002 dekuju za odpověď. Další test udělám v sobotu a uvidim 😊 to už by snad nebyl falešné pozitivní