Ovitrelle. Jak teď testy?
Ahoj holky chci se vás zeptat jsem 12dni po vpichu ovitrelle a včera dělaný těhotenský test s duchem zkoušela jsem i osmý den a na testu bylo bilo myslíte si že by to ještě mohla být injekce? Nebo už těhotenství to ms. Mi zbývá 5dnj ještě jsem. Si delala test clrar blur a tam mi to ukazalo 1-2 ale nevím jestli tomu věřit
bezpečně až z krve, já měla tehdy taky ducha a nebyla jsem, ale může to být i opačně - držím palečky, aby se zadařilo (to byla první stimulace ovulace?)
Ne ta první byla dva dny zpátky do ms zbývá 3dny
@koblizka28 ano první clostilbegyt a pak. Ovitrelle
@koblizka28 mě připadá že lehounce sílí, což by po hormonech nedělalo, když se mají z těla vyplavovat, ne? Držím pešti 🍀
@radullah no přesně to si myslím taky jen se bojím abych se ne radovala předčasně
@koblizka28 radši počítat se vším, moc se na to neupínat, ale klidně se těšit 🙂 Pozitivním testem ty strachy bohužel nekončí. Mě příjde, že se tam něco děje...;)
@radullah díky moc za podporu
@koblizka28 A proč se tedy takhle zybtečně stresuješ předčasnými testy? Prostě počkej zda dojde MS a pokud ne tak testuj.
@irena1111 a co je na tom zeptat se někoho jestli to měl taky tak od toho to tady je ne?
Zkusila bych za pár dnů znovu pokud zesílí tak se objednat k doktorovi na krev a uvidí se
@koblizka28 to ano ale stejné dotazy jsou tu dnes a denně. Přitom leckdy by bylo lepší se prostě zamyslet zdravým rozumem než tu psát dokola to samé.
@irena1111 jo tal pardon pokud vás to nezajímá nevím proč do toho vstupujete a vůbec se obtezujete rady něco psát a dnes. Jsem. Se tady přihlásila poprvé takže netuším jak to tady chodí ale díky za radu

Spodní je z dnešního rána poradte