Ovulace nebo těhotenství? Bolí prsa, hlen skoro žádný
Ahoj holky, ráda bych slyšela Váš názor. Minulý měsíc jsem mela cyklus dlouhý 34 dni ovulaci mam bolestivou a 17 DC přišla. Ten měsíc jsem tedy bohužel nedostala a poslední milování bylo 19 DC. Pak jsem to dostala a mela jsem menstruaci čtyři dny dost silnou. A 5 DC jsme se poprvé milovali a pak asi obden. Teď mam 11 DC a už třetí den mě dost bolí prsa, ovu testy včera i dnes se slabou čárkou, takže asi už jsem po a prsa bolí stále a hlen skoro žádný, dnes úplně malinko špinění. Co si o tom Prosím myslíte? Ja mam z toho úplný zmatek. Ja se dost pozoruji. Ale ta prsa bolí opravdu hodně. Tak nevím. 🙂 díky za pomoc Verča
Ahoj @evulinkab ja bych taky řekla že ano podle příznaků, jen mě zaskočilo, že při delším cyklu bych mela ovulaci tak brzy po menstruaci. Teď mě úplně kouše v podbříšku. Takový divný pocit. Měla jsem to i když jsem čekala malou, ale nevím, jestli to není moje bujna fantazie. 😀
@veri2424 Tak třeba já mužu říct, že telo opravdu není stroj a tohle mé druhé těhotenství vzniklo v naprosto neplodných dnech-hned po menstruaci🙂 😀 😉 Takže neplodné až tak nebyly....A to moje telo fungovalo poctive už od mých 17,18let, kdy se mi ustálila menstruace na přesne 28dní, ovulaci jsem mivala vždy 16DC a vždy ji provázely jasné příznaky, včetne hlenu a ovulačního slabého krvácení.A ted bum., bylo ihned po menstruaci, žádné příznaky ovulky a vidíš v mém pasu, jsem 28týden.Doted to nechápu...ale jak vidíš, možné je vše.Takže i u tebe to bude buď a nebo.
Je, tak to mam radost, ja si právě říkala, jestli je vůbec možné aby se mi takto posunula ovulace hned po MS. Ale jak říkáš, vše je možné. Tak jsem z toho úplně na nervy. Nejraději bych si dělala test každý den, ale když je negativní, jsem z toho pak smutná. Tak se budu asi snažit vydržet co nejdele. A k těhotenství moc gratuluji. Ja už mam holčičku, v únoru ji bude pět. Teď bych byla za miminko moc ráda.
Tak dnes mi na testu trosku zesilil můj mini duch. 🙂
Ahoj, ja nevím, jestli bude na fotce vidět. Ale zítra zase budu dělat ráno test, tak jsem zvědavá. 😀
Ráno poslu. 🙂
Tak dnes test úplně snehobilý... tak nevím no.. asi jsem se těšila zbytecne. :(
No, když zapojím fantazii a rentgenové oči, tak je tam stinek 😀

Zřejme se ti posunula ovulka.
Ale těžko říct no...zkus si koupit treba tehotenský test, je možné, že jsi mela MS i přes to, že jsi otehotnela.
@veri2424