Ovulační a těhotenský test. Byla jste některé těhotná, když Vám vyšel i ovulační test?
Ahoj holky chci se zeptat předevčírem ráno sem dělala tes ale ovulacni těhu sem neměla ale chci se zeptat vyšel někomu s druhou čárkou sice ne úplně silnou ale mám jí tam ani slabá neni. Dnes sem 13 dno ale nechci ještě dělat těhu počkám. Byla ste některá těhotná když vám vyšel i ovu test? Děkuji za odpověď podle mě by se měla ukázat slaba čárka když je dělaný ráno
@hezz17 já mám teď dva dny do ms test sem dělala když sem měla 4 dny do ms chci počkat a uvidim jen sem četla že ovu test to ukáže dřív
@kristynapokorna Mně ovu test ukázal těhotenství, cykly jsme měla cca 28-32 dní a ovu test mi vycházel pozitivní od 25DC asi tři dny. Tak jsem potom zkusila těhotenský a bylo to tam 🙂 Takže jestli jsi už 13DPO a ovu test vypadá pozitivní, tak bych už klidně zkusila těhotenský.
@baru7889 děkuji za odpověď já právě chci počkat bojím se že tam nic nebude
@kristynapokorna kolikátý jsi DC a kolik dnů ti zbývá do ms? 🙂
@baru7889 jsem 27DC a 2 dny do ms mám mít 7.10
@kristynapokorna Tak ho zítra už určitě zkus, pokud to nedostaneš a dej určitě vědět 😊
@baru7889 určitě dam vědět chci se zeptat nevíte jaký má být čípek před ms?
@baru7889 holky tak asi nic ani duch tam není ale ms zatím nikde
Dobrý den, myslím si, že jsou spolehlivé, jen kamarádce se nedaří((((
@kristynapokorna zkus zítra znova 🙂 nebo už dorazila ms? 😏
@baru7889 ms pořád nikde 🙈 ani bolesti tak uvidim no mám výtok ale jinak nic
@kristynapokorna a už jsi zkoušela dneska test? 😊 moc držím palce ✊
@baru7889 zatím ne chci počkat zkoumán pořád čípek ale nevim jestli je to 100% mám ho dal tvrdej a menší podle mě a je uzavřenej
Ahoj, mně vyšel ovulační test pozitivní, když mi vyšel pozitivní i těhotenský... a byl pozitivní tím způsobem, že byla testovací čárka silnější než kontrolní (já to tak tedy mívám i při ovulaci)... zkoušela jsem to jen tak, jestli to tak fakt je, a ono jo... moc jsem tomu nevěřila 🙂
@jako_mala_holka děkuji za odpověď zatím ani ms nedorazila noo
hele a máš pravidelné cykly? protože se mohla opozdit ovulace a díky tomu i ms...
@jako_mala_holka právě že tak nějak joo když už tak to mám o den dva dřív .. nikdy ne dýl
@jako_mala_holka ale právě že nemám ani bolesti nějaký jako před ms .. to mi přijde divný .. a bolelo mě břicho 2 a 3 ale nedostala sem to myslela sem že ms přijde dřív no a ovulaci sem možná měla dýl noo čípek sem měla otevrenej asi 24

Mě vyšel ovulacni pozitivní. Ale bylo to cca 35.den cyklu.