Pálení žáhy. Myslíte, že by mohla být šance, že jsem těhotná?
Zdravíčko.🙂 už delší dobu mě pálí žáha furt v kuse, nikdy jsem to takhle neměla.. :/ a začlo to i s bolesti v kříži...
Pak se mi do toho přidalo i občasné bolesti hlavy..
Menstruaci mám dostat zítra, test jsem si nedělala ještě.
Myslíte, že by mohla být šance? Měl to někdo podobný?🙂 Děkuji za odpovědi a zkušenosti Vaše. 🙂
jako v dětské školce. Počkejte na zpožděnou ms a zkuste test. Nevim co byste chtěla slyšet, věšteckou kouli tu nikdo nemá.
@shakira007 Četla jsem o tom, plus mě na to upozornil jeden člen v rodině. Proto se ptám.🙂
@jituli84 už jí sháním 😂 a kam jsem založila taroty si nevzpomenu 😂
@jeiby bolest v kříži a pálení žáhy v těhotenství je, ale až v 3. trimestru,v 1 možná tak ze zvracení,nebo dieteticke chyby . Pálení žáhy i s bolestí hlavy může být stres. Ne nadarmo se říká, že vředy jsou ze stresu
@jeiby Tak ja te asi potesim. U prvniho prcka jsem “poznala” tehotenstvi podle paleni žahy. Asi od 8. dne po ovulaci jsem se v noci vzbudila 2 dny po sobe s hroznym palenim zahy. Treti den mi to nedalo, udelala jsem test a bylo to tam! Podotykam, ze jinak na to vubec netrpim. Drzim palce!
@amazonkajanik asi tak já se potýkám s palením žáhy až ted, jinak nevolnosti apod jsem měla až skoro v 10tt
@jituli84 mě se to právě vyhlo, nějaké zvracení, odpor k některým pachum. Tak ve 20tt mě pálilo v podbřišku, když jsem snědla něco, co bylo okořeněno paprikou a pak přišel ten zatracenej reflux. Ještě teď mám v každé kabelce rennie nebo gaviscon. Jenže jsem na tohle trpěla už dřív s tím, že k tomu byla i bolest na "trojúhelníku ", což je projev vředu na dvanácterníku,ale v těhotenství se omeprazol nesmí
@amazonkajanik Tak já zvracim někdy ještě ted 😀 Pachy já asi nic moc ne, ale na to jaká jsem byla masožravka , tak na maso chut nemám vubec.Jinak na tu žáhu většinou dám okurek a pastilku na žáhu
Ahojky u me bylo paleni zahy prvnim priznakem tehotenstvi hned na zacatku 🙂 nikdy me nepalila a najednou zacala k tomu se pak pridalo pocit plneho briska a radeji jsem si udelala test a mela jsem tam uz ducha 🙂 takze za me ano je to jeden z priznaku 🙂
@barcachejn a kdy se vám ukázal duch?🙂 po kolika dnech meškání?🙂
@jeiby Po meskani uz jsem mela silnou carku 🙂 duch se mi ukazal jeste 3 dny pred ms 🙂
@barcachejn Tak děkuji.🙂 já dneska meškám 1. Den a mám sněhobílo..🙂 Bolí mě v podbříšku, jako bych to měla dostat.😀🤭 tak nevadí.
@jeiby Ja nevim myslim si ale ze den po vynechani uz by to aspon trosku byt videt melo 🙂 tak uvidite bud to dostanete a nebo se jeste neco ukaze 🙂)))

@jeiby
To jestli si těhotná nevím ale ještě jsem nešlyšela že když někoho pálí žaha může být tehotni