icon

Pepino těhotenský test: Může ukazovat falešné výsledky?

snehulka19
20. pro 2022

Holky mám Pepino test a na něm ducha slabého ,mám 12 dní do menstruace ,nesledujem to takže neviem kedy Bola ovulka ,děti mám dvě 16-14 rocne tak moc si z toho nepamatujem a tuším som ani test vtedy nepoužívala,chcem len vediet či je to spolehlivý test ,nebolo plánované ziadne mimco 😁Moze ukazovat falosne? Určitě si Este obden urobim další len má to zaskočilo ,cítila som sa divno tak přeto ten test a menstruacia Bola ale iba 1-2 dní spinenie nic viac .... dakujem za vaše odpovědě,hezký den prajem 😊

nat
20. pro 2022

@snehulka19 Pepino je posledni dobou hodne kritizovany a dela duchy vsem.Zkusi jiny test ale tento urco ne...

snehulka19
autor
20. pro 2022

@nat děkuji skusim 😉

lencaa11
20. pro 2022

@snehulka19 ano může a hlavně mate ještě dosti daleko do Ms a tím je brzo na TT počkala bych v den Ms jiný test koupit

snehulka19
autor
20. pro 2022

@lencaa11 děkuji 😊 počkám ,v poslední době tu citam že testy ukazují falešné ,či mamatest alebo aj Pepino test tak potom už nevím čím testovat moc skusenosti nemám s testy

chlapecektehu
20. pro 2022

@snehulka19 já na tomhle testu tenhle měsíc měla čárku (ducha) a těhotná jsem nebyla a menstruace dorazila a nestalo se mi to poprvé

mionella
21. pro 2022

@snehulka19 dr.max a livsane a ještě intimed...jsou spolehlivé testuji jenom s nima😉

snehulka19
autor
21. pro 2022

@mionella děkuji 😊