Pobolívání v kříži a podbřišku - po menstruaci
Ahojte maminky, máte prosím někdo zkušenost s bolestí v kříži a sem tam v podbřišku PO menstruaci? Beru antikoncepci Azalia už rok, skoro na den přesně jsem začala poprvé krvácet slabě cca 5 dní. Během asi 3.dne krvácení začaly bolesti podbřišku (jen občas píchnutí), teď se druhý den přidává bolest v kříži a bříško víc tahá a někdy popichuje. Poslední asi 3 dny mi není úplně dobře od žaludku, ale nezvracím, jen si připadám jak po praštění palicí po hlavě.
Dělala jsem si těhotenské testy - první den před spuštěním krvácení - Mamatest 10 - slabý duch. Druhý během krvácení - opět Mamatest 10 - bez ducha - negativní. Třetí předevčírem - Dr.Max - negativní.
Máte s tím někdo zkušenost? O miminko se nesnažíme, antikoncepci beru pečlivě, ale přidala mi jiná lékařka nějaké léky - podle gynekologa by to nemělo mít na antikoncepci vliv.
Děkuji předem za odpovědi, na prohlídku jdu příští týden, ale i tak to ve mě hlodá. Kdybych neviděla negativní testy a nebrala pečlivě Azalii, myslím si upřímně, že jsem těhotná.

@lalacek prosím jak si dopadla mám stejný problém.. akorát jsem ještě nedělala test