Podle kterého proužku na testu se mám orientovat?
Ahoj, holky chtela bych se zeptat delala jsem si test ten digi ale bohuzel jsem ho udelala spatne a po otevreni mam toto podle kteryho prouzku se mam ridit tam kde jsou dve carky je s tema dirkama bliz k sobe dekuji za info

@anpineapple budu muset ja prave mela naposled ms 1brezna od te doby nic mela jsem vyvolavacku po te taky nedosla ms dostala jsem vytaminy na podporu pak jsme to zkouseli a dnes je to tyden od zkousky tak jsem si rikala jestli neni brzy kazdopadne zitra si pujdu koupit jeste test a v po deli budu volat k dr uz jsem z toho zoufala
@vera94 to chápu 😕 každopádně bych zkusila testovat obyc papirkovymi, mají i nižší citlivost než ten digitální a navíc je to vyhazování peněz. Já vždycky měla digital až jako potvrzení 😊 držím pěsti!
@anpineapple děkuji moc 😊 6let se snažíme právě o 2 dítko a chtěla jsem to bez jakych koliv leku apod ale ted uz mi dosla trpělivost a uz sem si nechala poradit tak jsem koupila fertiprona
@vera94 je to vyčerpávající co?😔 a hormonálně je všechno v pořádku? My si chvilku počkali na naše první a hodně mi právě pomohla hormonální jóga, věřím ze se zadarilo prave díky ní 🙏🏻 a taky dovolená 😁
Teď u dalšího se mi podařilo otěhotnět hned, ale bohužel to skončilo zamlklým těhotenstvím. Takže už se taky na další dvě čárky těším 🌸
Určitě to miminko v pravý čas přijde 🤍
@anpineapple no ja od te doby mam prave za sebou dva samovolne potraty a jeden mimodelozne a to uz jsem to chtela vzdat uplne pri prvnim synovi to bylo kdyz to reknu blbe hop a hned na poprve se zadarilo a hormonalne ano delal mi veskery testy a vse bylo ok

Brala bych to jako neplatné testy a koupila nový 😊