Potřebuji poradit. Setkal se s tím někdo?
Zdravím jsme tu opět s problémem co mám tento měsíc. Na začátek bych chtěla říct že beru druhým měsícem gynex. Teď jsem v týdení pauze braní. A můj problém. V prvním cyklu brani jsem to dostala o den později, měla jsem to dva dny a pak možná den dva spinila a bylo po. V den ms mi teplota i rapidně klesla. Takže menstruace to byla. Pak jsem začala špinit cca týden po menstruaci s tím že mě celkem dost boleli prsa a bolí do teď. Spinila jsem 14 dní na dva dny přestala a spinila do teď s tím že dnes jsem začala lehce krvácet ale teplota je stále nahoře na 37. Takže to předčasná ms být nemůže. A menstruační bolesti mám už tak 3 dny.Mám to dostat v pátek tak se nechci hnát na gyndu. Nesetkala jste se s tím někdo?
@terka80 fakt? No tak uvidím no. Minuli cyklus to bylo v pořádku a tento tohle. Plus to krvácení dneska no :( nechám to ještě příští měsíc a uvidim
@dendasubaristka ja brala 3 cykly,problem jsem nemela zadny ale chtela jsem podporit otehotneni,bohuzel muj cyklus s gynexem byl hruza spineni bolesti v podbrisku tak sem s tim sekla
Ahoj, 12. 11. jsme se pokouseli "plodit" ovulaci jsem mela 13.11.posle ovulacbi kalkulacky. Chci se ale zeptat... Vcera 20. 11.jsem byla na pohotovosti kvuli bolestem v podbrisku a pani doktorka rikala, ze tehotna nejsem ze delohu mam v poradku, vajecniky taky.. Delala mi vnitrni ultrazvuk... Ale po tak kratke dobe byt muzu ale ona to nemusi poznat ze? Testy z moce jsou negativni na HCG. Jak to je prosim? Nikdy jsem tehu nebyla... 🙄 Dekuju za odpovedi a neukamenujte me prosim ze mam blbe otazky... Ja v tom opravdu nemam zkusenosti... A chci se zeptat (neni muj pripad).. Muze zena otehotnet i behem toho kdyz nema ovulaci? Kamaradka s pritelem se milovali poprve... Ona taky poprve a udelal se do ni... Jeste si jezdila po deloznim cipku prstama... Dekuji za odpoved holky

@dendasubaristka po gynexu jsem porad spinila musela jsem ho vysadit,pry to dela hodne zenam