Pozitivní ovulační test, může znamenat těhu?
Ahoj holky... tak se taky jdu přidat 🙂... v pondělí rano jsem na tt měla "ducha" 🙂.. zkusila jsem druhý odpoledne a nic.. :-/.. kamarádka poradila Ovu testy, ten jsem měla včera i dnes pozitivní... ovulace by měla ale přijít až 20. 2... může to znamenat tehu? 🙂.. díky za veškeré reakce 🙂
Čekala sem na menstruaci a nic. Těhotenský test negativní. Po cca 10 dnech co menstruace neprisla sem sla k doktorce. Já sem měla cyklus rozházený a doktorka mi na ultrazvuku rekla,ze asi přijde ovulace. Proste jakoby mi vynechala menstruace. Hmm tak sem si dělala ovulacni test a vyšel krasne pozitivní. Dalších 5 dni to bylo stejné. Pak mi kamarádka rekla ze to neni normální a at udelam těhotenský tak sem udelala a byl pozitivní a dneska jsem 28tt.
@monikaa_p ahojda... tak tt v pátek vyšel negativní... ale ovu testy mám stále pozitivní... tak nevím, asi nejsem v poradku :-?
@87andilek87 A jsou čárky stejne tlusté?
@monikaa_p ano... píšu pozitivní...

@87andilek87 Nějak nerozumím dotazu. Takže zkusím odpovědět dvěma způsoby. 1) Pokud máš teprve ovulaci mít, tak můžeš být jen těžko těhotná. To bys musela otěhotnět v minulém cyklu a na testu by ti svítily dálnice do dáli. Těhotenský test reaguje i na hormon LH, jehož hladina se zvyšuje před ovulací. Takže ti těhotenský test pravděpodobně zachytil blížící se ovulaci. 2) Pokud ses spletla a správně mělo být, že 20.2. čekáš menstruaci a ne ovulaci, tak je na testování stejně ještě brzy. Počkej tak dva až tři dny a test zopakuj.