Pozitivní těhotenský test. Co znamená bolest v podbřišku?
Dobrý den chtěla bych se zeptat 😇 zítra by měla přijít MS ale docela mě bolí v podbřišku 😔🤫 ale testy jsou pozitivní 🤗 můžete mi prosím poradit 🙂

To také vypadá, že by tam něco mohlo být. Ale je příliš brzy na to, aby se to dalo říct, zvlášť jen takhle z testů. Ani doktor by ti na 100 % neřekl, jestli ano nebo ne.
Vždyť ty testy hezky silnějí 🙂 A už máš vymeškanou ms? Jestli ano tak je to jasný, no možná by bylo ok zajít k dr. na krev možná i na sono by to bylo brzo 🙂
Tak každý samozřejmě může mít trochu jiný názor na to, co je skutečně pozitivní TT. Za mě máš zatím pouze tzv.ducha - světlá čárka. Až budeš mít tzv.dálnici - tmavá čárka, stejná testovací a kontrolní, pak to bude opravdu pozitivní TT. A v den očekávané MS by měla být čárka silnější než je duch, mělo by se ukázat více barviva. Tak uvidíš, testuj dál.
@fioreta Blbost. Jakákoliv čárka na těhotenském testu znamená pozitivitu. Tohle nejsou ovulační testy, kde musí být testovací silnější. hCG tam buď je nebo není. A v den očekávané MS má extra silnou čárku málokdo. Někdo psal, že se mu na testu něco ukázalo až týden od termínu MS. Jestli z toho bude na konci miminko, to je jiná otázka. To neřekne žádný test, to ukáže jen čas.
@cassidyc Ale prosímtě píšeš tady nesmysly. Když je na testu nějaký lehký slabý stín, tak to není čárka. Někdy jsou na testu vidět sotva stíny nebo rysky. V den očekávané MS má být čárka, která je aspoň středně silná. Já jsem vždy měla v den MS viditelnou barevnou a zřetelnou čárku. Týden od termínu MS, jooo to je úplná do nebe volající blbost 😀
@fioreta Tak si přečti příbalový leták. 😉 Nikde není psáno jak silná má být čárka, jen že zřetelná. Sami tam píšou, že intenzita proužků může být různá a jeden proužek může být světlejší než druhý. Neřeším tady případy, kdy ženy pomalu obrací testy do negativů, aby něco našly. Ale středně silná fakt být nemusí. A žes to tak měla ty, to nic nevypovídá o tom, že jiní to tak mít nemusí.
Proč by? Já to nezažila, ale kdyby byla ovulace pozdě, proč ne.

Jedinou radu kterou ti si myslím může tady kdokoliv dát je čekat, máš pozitivní těhotenské testy, tak počkej na vynechání a zavolej si pak k doktorovi a on tě objedná.