icon

Pozitivní těhotenský test. Co znamená bolest v podbřišku?

adrianagreplova
17. únor 2025

Dobrý den chtěla bych se zeptat 😇 zítra by měla přijít MS ale docela mě bolí v podbřišku 😔🤫 ale testy jsou pozitivní 🤗 můžete mi prosím poradit 🙂

Pozitivní těhotenský test. Co znamená bolest v podbřišku?
luciesofiealex
17. únor 2025

Jedinou radu kterou ti si myslím může tady kdokoliv dát je čekat, máš pozitivní těhotenské testy, tak počkej na vynechání a zavolej si pak k doktorovi a on tě objedná.

osaka_9
17. únor 2025

To také vypadá, že by tam něco mohlo být. Ale je příliš brzy na to, aby se to dalo říct, zvlášť jen takhle z testů. Ani doktor by ti na 100 % neřekl, jestli ano nebo ne.

kopmina
17. únor 2025

Vždyť ty testy hezky silnějí 🙂 A už máš vymeškanou ms? Jestli ano tak je to jasný, no možná by bylo ok zajít k dr. na krev možná i na sono by to bylo brzo 🙂

adrianagreplova
autor
18. únor 2025

Dnešní ranní testy 😇 myslím ze sílí 🥰🥰

fioreta
18. únor 2025

Tak každý samozřejmě může mít trochu jiný názor na to, co je skutečně pozitivní TT. Za mě máš zatím pouze tzv.ducha - světlá čárka. Až budeš mít tzv.dálnici - tmavá čárka, stejná testovací a kontrolní, pak to bude opravdu pozitivní TT. A v den očekávané MS by měla být čárka silnější než je duch, mělo by se ukázat více barviva. Tak uvidíš, testuj dál.

cassidyc
22. únor 2025

@fioreta Blbost. Jakákoliv čárka na těhotenském testu znamená pozitivitu. Tohle nejsou ovulační testy, kde musí být testovací silnější. hCG tam buď je nebo není. A v den očekávané MS má extra silnou čárku málokdo. Někdo psal, že se mu na testu něco ukázalo až týden od termínu MS. Jestli z toho bude na konci miminko, to je jiná otázka. To neřekne žádný test, to ukáže jen čas.

fioreta
22. únor 2025

@cassidyc Ale prosímtě píšeš tady nesmysly. Když je na testu nějaký lehký slabý stín, tak to není čárka. Někdy jsou na testu vidět sotva stíny nebo rysky. V den očekávané MS má být čárka, která je aspoň středně silná. Já jsem vždy měla v den MS viditelnou barevnou a zřetelnou čárku. Týden od termínu MS, jooo to je úplná do nebe volající blbost 😀

cassidyc
23. únor 2025

@fioreta Tak si přečti příbalový leták. 😉 Nikde není psáno jak silná má být čárka, jen že zřetelná. Sami tam píšou, že intenzita proužků může být různá a jeden proužek může být světlejší než druhý. Neřeším tady případy, kdy ženy pomalu obrací testy do negativů, aby něco našly. Ale středně silná fakt být nemusí. A žes to tak měla ty, to nic nevypovídá o tom, že jiní to tak mít nemusí.
Proč by? Já to nezažila, ale kdyby byla ovulace pozdě, proč ne.