icon

Pozitivní těhotenský test. Jsem těhotná nebo jde o nemoc?

vokounka
23. srp 2023

Ahoj, vůbec nevím co si mám myslet ale měla jsem normálně MŠ a osmý den jsme měli jediný styk v tomto cyklu. 13. den jsem zaspinila, pak znovu 18. den špinění a včera (19.den) jsem si teda udělala jen tak test že mě i povolování prsa a vyšel pozitivní okamžitě a silně. Tak jsem udělala ještě druhý jestli není vadný a to samé. Jela jsem ještě pro clear a ten mi ukázal 3+ jako že mých měla být v pátém týdnu což nedává smysl. Je možné, že jsem těhotná nebo se mám spíš připravit na nějakou nemoc?

Pozitivní těhotenský test. Jsem těhotná nebo jde o nemoc?Pozitivní těhotenský test. Jsem těhotná nebo jde o nemoc?
tereziecedikova
23. srp 2023

@vokounka to vypadá, že jsi otěhotněla v předchozím cyklu, je to možné?

lenicka134
23. srp 2023

asi jsi otěhotněla v předchozím cyklu. Máš asi vysokou hladinu hcg, tak mě napadají ještě dvojčata

vokounka
autor
23. srp 2023

@tereziecedikova já právě netuším protože jsme se snažili už cca čtyři roky nějak jsme se vyrovnali s tím že to asi nepůjde a přestali jsme to řešit takže si to nezapisuju. Ale ms jsem měla úplně normálně a na den přesně

lencaa11
23. srp 2023

@vokounka jste těhotná zřejmě z minulého cyklu

vokounka
autor
23. srp 2023

@lenicka134 že by po těch letech hned dvojité nadeleni? No možné by to bylo mám sourozence dvojčata

lencaa11
23. srp 2023

@vokounka to test vám neřekne takhle to až lékař zda tam něco uvidí zavolala bych mu skrz kontrolu aby vyloučil mimoděložní a uvidíte ☘️☘️

marketa1218
23. srp 2023

@vokounka To je krásné, jste těhotná. Gratuluji ☺️

lilian2111
23. srp 2023

A já nechci strašit ale u mě vždy pozitivní test po menstruaci znamenal pruser, takže bych si skočila co nejdříve k Dr. Žádné krvácení v těhotenství není v pořádku a menstruace jako taková by také být neměla. Držím palce 🍀

mama_mila
23. srp 2023

Těhotná jsi, určitě bych zašla co nejdřív k Dr, aby na to mrknul, gratuluju a hodně štěstí

kackabis
23. srp 2023

@vokounka já také otěhotněla poslední den MS, to se klidně může stát 🙂 držím palce ať je vše v pořádku a gratuluji ❤️

misha31
23. srp 2023

Gratuluji, pravdepodobne jsi otehotnela v predchozim cyklu ❤️

vokounka
autor
23. srp 2023

zítra zavolám dr ale hlava mi to teda stejně nebere :D

marketa1218
23. srp 2023

Já mám teda teď taky docela čerstvé zkušenosti s tím, že když byl pozitivní test po ms, bylo to špatně. Biochemické a ještě to nestihlo všechno odejít. Stalo se mi to tak 2krat 😒. Ale držím palce, můžete být opravdu i těhotná 🙂

misha31
23. srp 2023

Jako 3+ na digitalu je uz hodnota hcg určitě kolem 3000, takze to uz bude videt na utz

lusiana777
24. srp 2023

@vokounka ať se stalo, kdy se stalo, každopádně to vypadá hodně dobře a nadějně, dej vědět, jak jsi dopadla, držím moc pěsti 🍀❤️

4formy
26. srp 2023

@vokounka ted ctu dizkuzi jak to dopadlo??

vokounka
autor
27. srp 2023

@4formy ještě nevím k se jsem objednaná až na 4.9.

4formy
27. srp 2023

@vokounka ja na 5.9. 😃 akorat mam od patku potvrzeny gestacni vacek a testik sili ☺️ tak at to vyjde..🍀

vokounka
autor
4. zář 2023

Tak doktor na ultrazvuku ještě nic nenašel takže z minulého cyklu to není. Poslal mě ještě na krev. Výsledky by měly být odpoledne.

misha31
4. zář 2023

@vokounka drzim pesti 🍀

helen_h
4. zář 2023

@vokounka Jakože našel jen dutinku neb vůbec nic? Dobře, že zkontroluje hcg, aby přece jen nešlo o mimoděložní... Dejte vědět, snad je vše v pořádku

misha31
5. zář 2023

@vokounka tak jake jsou vysledky?

vokounka
autor
5. zář 2023

Tak to nedopadlo dobře. Skutečně to bylo z minulého cyklu ale mimoděložní ve vejcovodu. Měla jsem velké štěstí že mi to prasklo když už jsem byla v nemocnici po příjmu. I tak jsem ztratila spustí krve. A to jsem chtěla čekat do pátku abych nezameskala v práci. Tak prosím nepodceňujte tyto věci a buďte na sebe opatrné. Jde totiž o život .

lencaa11
5. zář 2023

@vokounka 😔 tak hlavně že jste v pořádku ☘️☘️

helen_h
5. zář 2023

@vokounka No tedy, to je hrozné, že to samo prasklo. Déle předtím nebyly nějaké bolesti? Moc mě to mrzí, snad se tělo dá zase brzy do pořádku

helen_h
5. zář 2023

@vokounka Jen se divím, zda do vás doktor nepozval dříve, když jste měla více pozitivní test a přitom předtím krvácela. Tuto situaci radši opravdu nepodceňovat.

vokounka
autor
6. zář 2023

@helen_h ne ne říkala jsem že dokud jsem nešla do nemocnice tak mi nic nebylo. Lékař vyšel vstříc mému přání až na ten datum protože jsem se cítila dobre a nebylo tedy kam spěchat. A tady ten co mě operoval říkal že to asi podráždilo pro důkladném vyšetřování. Říkal že to je poměrně vzácné že to bylo v takovém stádiu a došla jsem po svých a neprasklo to dříve