Pozitivní těhotenský test. Jsem těhotná nebo jde o nemoc?
Ahoj, vůbec nevím co si mám myslet ale měla jsem normálně MŠ a osmý den jsme měli jediný styk v tomto cyklu. 13. den jsem zaspinila, pak znovu 18. den špinění a včera (19.den) jsem si teda udělala jen tak test že mě i povolování prsa a vyšel pozitivní okamžitě a silně. Tak jsem udělala ještě druhý jestli není vadný a to samé. Jela jsem ještě pro clear a ten mi ukázal 3+ jako že mých měla být v pátém týdnu což nedává smysl. Je možné, že jsem těhotná nebo se mám spíš připravit na nějakou nemoc?

asi jsi otěhotněla v předchozím cyklu. Máš asi vysokou hladinu hcg, tak mě napadají ještě dvojčata
@tereziecedikova já právě netuším protože jsme se snažili už cca čtyři roky nějak jsme se vyrovnali s tím že to asi nepůjde a přestali jsme to řešit takže si to nezapisuju. Ale ms jsem měla úplně normálně a na den přesně
@lenicka134 že by po těch letech hned dvojité nadeleni? No možné by to bylo mám sourozence dvojčata
@vokounka To je krásné, jste těhotná. Gratuluji ☺️
A já nechci strašit ale u mě vždy pozitivní test po menstruaci znamenal pruser, takže bych si skočila co nejdříve k Dr. Žádné krvácení v těhotenství není v pořádku a menstruace jako taková by také být neměla. Držím palce 🍀
Těhotná jsi, určitě bych zašla co nejdřív k Dr, aby na to mrknul, gratuluju a hodně štěstí
Gratuluji, pravdepodobne jsi otehotnela v predchozim cyklu ❤️
zítra zavolám dr ale hlava mi to teda stejně nebere :D
Já mám teda teď taky docela čerstvé zkušenosti s tím, že když byl pozitivní test po ms, bylo to špatně. Biochemické a ještě to nestihlo všechno odejít. Stalo se mi to tak 2krat 😒. Ale držím palce, můžete být opravdu i těhotná 🙂
Jako 3+ na digitalu je uz hodnota hcg určitě kolem 3000, takze to uz bude videt na utz
@vokounka ať se stalo, kdy se stalo, každopádně to vypadá hodně dobře a nadějně, dej vědět, jak jsi dopadla, držím moc pěsti 🍀❤️
Tak doktor na ultrazvuku ještě nic nenašel takže z minulého cyklu to není. Poslal mě ještě na krev. Výsledky by měly být odpoledne.
Tak to nedopadlo dobře. Skutečně to bylo z minulého cyklu ale mimoděložní ve vejcovodu. Měla jsem velké štěstí že mi to prasklo když už jsem byla v nemocnici po příjmu. I tak jsem ztratila spustí krve. A to jsem chtěla čekat do pátku abych nezameskala v práci. Tak prosím nepodceňujte tyto věci a buďte na sebe opatrné. Jde totiž o život .
@helen_h ne ne říkala jsem že dokud jsem nešla do nemocnice tak mi nic nebylo. Lékař vyšel vstříc mému přání až na ten datum protože jsem se cítila dobre a nebylo tedy kam spěchat. A tady ten co mě operoval říkal že to asi podráždilo pro důkladném vyšetřování. Říkal že to je poměrně vzácné že to bylo v takovém stádiu a došla jsem po svých a neprasklo to dříve

@vokounka to vypadá, že jsi otěhotněla v předchozím cyklu, je to možné?