icon

Pozitivní těhotenský test Pepino? Včasné známky těhotenství

monyscerna
9. zář 2022

Holky je tam něco? 🙂 test pepino a mám 2 nebo 3 dny do MS 😊 Já tam asi něco málo vidím, na fotce to moc vidět není 🤷‍♀️

Pozitivní těhotenský test Pepino? Včasné známky těhotenstvíPozitivní těhotenský test Pepino? Včasné známky těhotenstvíPozitivní těhotenský test Pepino? Včasné známky těhotenství
lencaa11
9. zář 2022

@monyscerna něco málo tam je ale ještě to není na to napsat že je pozitivní testovat dál

lucifux
9. zář 2022

@monyscerna taky tam něco málo vidím ☺️

zlaticko22
9. zář 2022

@monyscerna s tímto testem osobně nemám dobrou zkušenost. Minulý víkend mi ukazoval viditelné čárky, jiné značky nic... za sebe bych doporučila jiný, ale přeji, at to vyjde 🍀

monyscerna
autor
9. zář 2022

Tak zkusit clearblue v den MS? 🙂

lencaa11
9. zář 2022

@monyscerna aby měl cytlivost 10 když bude 25 mít tak to ještě nemusí test vyhodnotit

krisstina93
9. zář 2022

Pepina teď dělají falešné duchy, takže bych zkusila ještě jiný test.

vikysek0987
9. zář 2022

@monyscerna Dušík je krásný, test čistý-nemyslím si,že by byl falešný, ale jeden nikdy neví....
Zkus digitální (mě ukázal 4dny před MS)
Hodně štěstí 🍀

monyscerna
autor
9. zář 2022

@vikysek0987 a poradila bys který? Aby byl spolehlivý?

vejuu98
9. zář 2022

@monyscerna jestli můžu doporučit,tak skvělý je clearblue s ukazatelem týdnů 🙂

monyscerna
autor
9. zář 2022

@vejuu98 ale ten asi nejdřív až v den MS ne?

lencaa11
9. zář 2022

@monyscerna ten by měl ukázat 4 dny před MS

krisstina93
Autor odpověď smazal
vejuu98
9. zář 2022

@monyscerna to ano.🙂A předtím jsem zkoušela ještě drmax test a ten mi ukázala výsledek ještě před ms a následně mi to po vynechání ms potvrdil digitální

vikysek0987
10. zář 2022

@monyscerna Clearblue s ukazatelem týdnů (ukázal mi 4 dny před MS-10DPO,když na papírkovém byl sotva viditelný dušík)